Boytoy – hvad er det?

body toy

Det er ikke kun unge smukke kvinder, der kan sugardate. Som ung mand kan du også være et boytoy og date en sugarmamma eller sugar daddy. Sugardating kan have flere fordele, og er i stigende grad en populær form for dating – også for unge mænd.

Som boytoy eller sugarboy kan du date en ældre person, der samtidig giver betaling for din tid og selskab. Betalingen sker ofte i form af gaver, gode oplevelser eller rejser, men kan også være en kontant betaling. Hvordan et sugardate forhold skal udfolde sig, er helt op til de enkelte personer, der er involveret. Og som boytoy er du altså ikke forpligtet til noget.

Her i indlægget kan du læse mere om, hvad det vil sige at være sugarboy, hvad sugardating går ud på, og hvordan du kommer i gang.

Hvad er et boytoy?

At være boytoy vil sige at være en ung mand, der søger en mere velhavende sugarmamma eller sugar daddy. Der er ikke nogen bestemte krav til, hvem en boytoy er, men det vil ofte være en mand, der er yngre end sin sugardate, og leder efter spændende oplevelser og nye relationer.

Mange mænd bruger sugardating som en måde at tjene nogle ekstra penge. Men ofte handler det også om at prøve noget nyt, samt få eksklusive gaver og lækre middage. Inden for sugardating er det også muligt at blive inviteret på længerevarende rejser eller andre oplevelser. Du kan tilbyde, præcis det du ønsker, og kan samtidig også selv bestemme, hvad du vil have for din tid og selskab. Når du opretter en profil på en sugardating site, er det vigtigt, at du er åben og ærlig omkring, hvem du er, hvad du søger, og ikke mindst hvad du kan tilbyde.

hvad er et boy toy

Er der forskel på boytoy og sugarboy?

Det er der faktisk ikke. Det kan være forskelligt, om du hører betegnelsen boytoy eller sugarboy alt efter, hvor du læser om sugardating, og hvilken datingside du bruger. Det er i bund og grund to betegnelser for det samme.

De er begge den mandlige pendant til det måske mere kendte begreb sugarbabes. Dette er en kvinde, der ofte er ung, der tilbyder sit selskab til sugar daddies og sugarmamas. Der gælder de samme friheder for sugarbabes som for sugerboys, og det er altid op til dig selv, hvad du ønsker at få ud af sugardating.

Vælger du at oprette en profil på en datingside for sugardates, vil det måske også være forskelligt, om de bruger den ene eller den anden betegnelse. Men det vigtigste er, at du vælger den rolle, som passer bedst til, hvem du er og din livssituation.

hvem kan blive boytoy

Hvem kan blive et boytoy?

Er du mand, kan du blive et boytoy. Mere kræver det faktisk ikke. Det er selvfølgelig et stort plus, hvis du er nysgerrig på sugardating og interesseret i at date enten en sugardaddy eller sugarmamma. Derudover anbefaler vi også altid vores medlemmer om at overveje, hvorfor de vil sugardate, inden de kaster sig ud i det.

Det er nemlig nemmest at få en succesfuld oplevelse med sugardating, hvis du er afklaret med dine ønsker, forventninger og krav. Så kan du også nemmere give udtryk for dem, hvis du matcher op med en potentiel sugardate.

Som boytoy kan du selv bestemme, hvem du vil mødes med, hvor mange gange, og hvilken form for betaling du ønsker. Du er helt i din ret til at afbryde forbindelsen, hvis dine grænser overskrides eller hvis en aftale ikke overholdes.

Sugarmammas og sugarboys

En sugarmamma og en sugarboy er nok den mest gængse match udover sugar daddies og sugarbabes. Det er også den direkte modsætning af det måske mere traditionelle par. Når du som boytoy tilbyder dit selskab til en velhavende, succesfuld og højst sandsynligvis ældre kvinde, er der nemlig byttet om på de mere traditionelle roller.

Mange kvinder finder denne rollefordeling tiltrækkende. Mange yngre mænd nyder også godt af de modne kvinders velvillighed til at forkæle og forsørge dem. Er du interesseret i sugardating som boytoy, skal du selvfølgelig også kunne se det tiltrækkende i denne dynamik.

Sugardating er baseret på et forhold, hvor der ofte er en ung og ældre part, såvel som en henholdsvis velhavende og mindre velhavende part. Men udover dette er det meste til diskussion. Det er altså muligt at skabe et sugardate forhold, præcis som du ønsker det.

Hvem kan sugardate?

Det korte svar er, at alle kan sugardate. Det kræver ikke noget specielt at være enten sugar babe eller boytoy. Det er dog vigtigt at overveje nogle ting inden du kaster dig ud i sugardating – og det er lige meget hvilken rolle du indtager i forholdet.

Som sugarboy kan du få mange tilbud, og det er vigtigt, at du fra start af har opsat nogle krav, forventninger og grænser for dig selv. Er det noget du ikke har lyst til? Er der noget du forventer af din eventuelle sugarmamma? Eller er der bestemte ting, du ikke vil gå på kompromis med?

Det er helt okay at sige nej til et tilbud, eller komme med ændringer. En sugardate skal være en behagelig og givtig oplevelse for begge de involverede parter. Derfor er det også vigtigt at du bruger tid på at finde det rigtige match.

hvem kan sugardate

Sugardating for mænd

Som med almindelig dating kan det selvfølgelig godt tage lidt tid, før du finder den helt rigtige sugarmamma eller sugar daddy. Men sugardating kan være en lige så succesfuld oplevelse, som det kan for kvinder. Start ud med at tænke over, hvad du søger.

For mange vil det nok give sig selv, om de søger en sugar daddy eller en sugarmamma. Men det kan også være, du er klar på en helt ny oplevelse, eller vil udforske din egen seksualitet. Sugardating kan helt klart også bruges til at eksperimentere, så længe du har dig selv med hele vejen. Det vil altså sige, at du måske udvikler eller rykker dine grænser, men ikke overskrider dem.

Herefter kan du også bedre gøre det klart for dig selv, hvad du gerne vil have ud af sugardating. Er det netop at prøve nogle nye ting af, eller er det blot at møde nye mennesker og have gode oplevelser som middage og rejser.

hvordan bliver jeg et boytoy

Hvordan bliver jeg et boytoy?

Det er måske lettere end du tror at blive transformeret om til et boytoy. Det kræver nemlig kun, at du opretter dig som netop dette på en sugardating site som for eksempel SugarBabes.dk. Når du opretter en profil på en af disse sidder, vil det første spørgsmål som oftest være om, hvad det er du søger.

Da et boytoy ikke kan søge andre boytoys, står valget mellem en sugarmamma eller en sugar daddy. Herefter er du faktisk i gang. Nu skal du blot have udformet din profil, så du kan tiltrække gode matches, der søger lige præcis det du tilbyder. Hvilken slags boytoy eller sugarboy du er, kan du selvfølgelig fortælle gennem dit profilbillede mens nok mest din profiltekst. Her er det vigtigt, at du skriver en god og fængende tekst om hvem du er, hvad du søger og ønsker at få ud af en sugardate.

Hvordan finder jeg boytoys?

Er du omvendt på jagt efter boytoys, er det også online, du skal søge. Ligesom så meget andet af datinglivet forgår sugardating nemlig hovedsageligt online. Her kan du finde mange sugardating sider, hvor du kan oprette en profil.

Her fortæller du, om du er en sugar daddy eller en sugarmamma. Når du opretter en profil, er det vigtigt, at du vælger et billede, der selvfølgelig er flatterende men også vellignende. Det vil give et dårligt første indtryk, hvis du nærmest er ugenkendelig første gang I mødes.

På din profil er det også vigtigt, at du er åben og ærlig, omkring hvad det er du søger. Hvad er det, du ønsker at opleve sammen med et boytoy? Du kan også skrive mere om hvem du er, og hvorfor du ønsker at sugardate.

SugarBabes.dk er også for boytoy

En af de sider du kan bruge til sugardating, er hjemmesiden SugarBabes.dk. Her kan du oprette en profil, hvad end du er sugarboy eller sugarbabe, og hvad end du søger en sugar daddy eller en sugarmamma. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde det helt rigtige match.

Det tager ikke lang tid, fra du opretter en profil til, du er i gang med den spændende verden af sugardating. Herefter kan du besøge andre profiler, søge efter det du ønsker og skrive sammen med andre medlemmer. Har du været på en datingside før, ved du helt sikkert, hvordan det fungerer.

Du er nu klar til at komme i gang med at sugardate som boytoy eller sugarboy. Du kan aftale møder eller skrive sammen med potentielle partnere. Du kan også finde andre indlæg her på siden, hvis du er blevet nysgerrig på at lære mere om den favre verden af sugarmammas og sugarboys. Du kan finde vores blog, eller du kan gå ind under F.A.G., får at finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål. Så er du hvert fald forberedt på det meste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *