Sådan dater du sikkert i en corona tid

sugardating-corona

Marts 2020 har for os alle været en helt speciel tid. Det er lige pludselig ikke bare de almindelige hverdags udfordringer, som vi står overfor. I stedet er det corona, som har stået på dagsordenen og været på alles læber. Det er helt forståeligt, men der er også andre ting i ens liv, der fylder.

Ens liv og hverdag ser pludselig ikke ud som normalt og det kan være svært at finde ud af hvordan man skal navigere i denne nye hverdag. Du kan stadig finde en sugardate og du må også gerne stadigvæk date, det skal bare foregå på afstand og med alle forholdsregler.

Husk på det der gør dig glad

Dating er måske ikke det som har stået øverst på din liste af ting, der fylder. Men jo længere vi når hen i denne svære corona tid, jo mere må vi også indfinde os med, at det er blevet en del af en ny hverdag. Derfor må alt andet ikke gå i stå. Vi skal stadig huske os selv og hinanden på det, som gør os glade og bringer lykke i vores liv.

Hvis noget af det der gør dig glad, er at tage på dates og der i blandt også sugardates, så skal du holde fast i det, blot på en ny måde. Vi opfordrer til, at man følger sundhedsstyrelsens anvisninger, så vi minimerer smittespredningen i samfundet. Derfor kan din sugardating og se lidt anderledes ud end det plejer.

sugardating og corona

Det er igen blevet lidt lettere at date

Og det er netop denne nye måde, som vi skal opfatte dating på i en corona tid, som vi vil sætte fokus på her i dette blogindlæg. For der skal naturligvis stadig være plads til at gå på dates, sugradate og i det hele taget gøre det som gør en glad.

Nu hvor vi allerede er længere henne i corona perioden, så ved vi også mere og er blevet klogere. Forsamlingsforbuddet er blevet mindre striks og derfor er det også blevet langt lettere at sugardate igen. Vi mener dog stadig, at man bør sikre en god hygiejne og huske at spritte af.

Brug din sunde fornuft

Men hvordan er det så at man bør date, når der stadig er corona og smittespredning i samfundet? Jo, udover at følge de forskellige anbefalinger, så bør man også bruge sin sunde fornuft. For det handler langt hen ad vejen om, at gøre det der føles logisk.

Hvis du har en fast sugardaddy eller mama og I ikke som udgangspunkt ses med andre, så burde der ikke nødvendigvis være den store risiko. Man kan naturligvis aldrig vide sig helt sikker, men medmindre man er meget uheldig og ikke følger de råd, der findes, så burde man godt kunne tage på dates.

sugardating på en båd

Tag på dates på en båd eller i et sommerhus

Det lægger nemlig også op til, at man kan tage på nogle lidt andre dates end man måske hidtil har gjort. Hvor andre dates måske har omhandlet restaurantbesøg, så er I måske tvunget ud i at lave andre ting, hvis restauranterne stadig er lukkede eller I ikke føler for at sidde for tæt på andre.

Vejret er også ved at være bedre, og alle fritidsaktiviteter er bedre at lave udenfor, da smitten har sværere ved at blive spredt udenfor. Lad derfor dine dates foregå udenfor. Hvis du er heldig, så har din succesfulde sugardaddy en båd eller et sommerhus eller lignende, og det er derfor oplagt at gøre brug af det.

Hvad er det lige at man må på en date i en corona tid?

Hvis man har set den samme mand eller kvinde i en længere periode, så behøver man ikke at være så bekymret, hvis I begge er raske og ikke føler jer syge forud for en date. Hvis du derimod leder efter en sugardaddy eller en sugarmama, så kan dating scenen se lidt anderledes ud.

For hvordan er det lige at man starter en date ud? Må man hilse på hinanden ved at give et kram og må man overhovedet kysse? Det kan være svært at navigere i, og for at I ikke står og laver nogle akavede stillinger, når I skal mødes første gang, så kan det være, at I skulle snakke om det inden.

Tag den i opløbet

Enhver ny date starter jo ofte ud med, at man får en henvendelse fra f.eks. en sugardaddy, der er interesseret i en. De har set din profil på vores hjemmeside, og har lyst til at lære dig bedre at kende og tilbringe tid med dig. Herefter tager du kontakt til ham og i indleder en snak, som kan foregå på hjemmesiden eller via mobil.

Det er meget forskelligt om man foretrækker at skrive sammen i lang tid eller kun lige udveksle få samtaler forud for en date. I kunne med fordel lige skrive om, hvordan I tænker at daten skal foregå i forhold til corona her. Så undgår I de trælse situationer, hvor man ikke ved om man skal kramme, give håndtryk eller helt undgå begge ting.

Tilpas daten efter corona

Der er langt flere ting at tænke over, når man skal på en sugardate med en ny mand eller kvinde, end hvis det er en man kender i forvejen. Udover at der naturligvis er alle de ”almindelige” ting, som man kan være nervøs for eller spændt over, så er der også de nye forholdsregler, som man måske bør tage sig.

Hvis man kan planlægge at daten bliver et godt sted, så bliver daten med stor sandsynlighed også rigtig god – corona tid eller ej. Hvis den kan blive udenfor, så kunne det være et rigtig godt udgangspunkt. Langt de fleste restauranter, der har åbent nu, har gjort ekstra meget ud af udendørsserveringen for tiden.

sugardating i naturen

Nyd en dejlig date udendørs

I kan derfor nyde en dejlig date med lækker mad og vin og hvad der ellers hører til, imens I sidder udenfor under varmelamper.  På den måde tilpasser I både daten efter corona, men i høj grad også efter hvad der gør en date god. Og det skal man bestemt også huske – også i en corona tid.

Der er også andre aktiviteter, som man kan lave, når man er på date med en ny sugardaddy. Alt efter hvilke interesser I har, så kan I måske kombinere dem og dermed får en dejlig date.

Alt er næsten som før

Udfordringen ligger jo naturligvis i det, hvis man gerne vil nærme sig hinanden lidt. Hvis man gerne vil holde i hånd, kramme eller lignende, som man kan finde på, når man er på date. Det er vigtigt at I begge er raske forud for en date, men er I det, så burde der ikke være de store bekymringer. 

Forsamlingsforbuddet er på nuværende tidspunkt, hvor dette blogindlæg er skrevet lige blevet hævet til 50 mennesker. Det føles derfor stort set ikke som om, at corona stadig findes, men det gør bakterierne naturligvis stadigvæk. Men alle de mange forholdsregler, kan oftest omgås, da I kun er to personer afsted på date.

En helt anden slags date

Hvis du ikke har mod på at mødes fysisk med en date endnu, selvom corona smitten har været aftagende i Danmark det sidste lange stykke tid, så er det også helt forståeligt. Det kan der være forskellige grunde til. Det kan være at du har et job, hvor du er særligt udsat eller har med særligt udsatte mennesker at gøre.

Uanset hvad, så skal du naturligvis gøre det, som du er tryg ved. Derfor må man se efter nye muligheder for at sugardate i denne tid. Det kan der både komme sjove og rigtig gode dates ud af. Det handler simpelthen bare om at tænke ud af boksen og kaste sig ud i noget nyt.

daring ved computeren

En date over computeren

Det er blevet enormt populært at kommunikere over Zoom eller google teams eller andre platforme herunder corona. Det har man blandt andet gjort meget brug af i tiden, hvor alle arbejdede hjemmefra, men stadig havde brug for at tale med kunder, kolleger eller andre.

Hvorfor ikke forsøge sig med en date over zoom, hvor I har muligheden for at se hinanden og dermed også ”spise” sammen og skåle sammen. Det er ikke ligesom en almindelig date, men derfor kan det godt stadig være både sjovt og givende.

Du behøver ikke frygte smitte, når du får en gave

Hvad gør man så, hvis man modtager gaver fra sin sugardaddy i disse corona tider? Jamen, egentlig så behøver man ikke gøre så meget andet end man normalt gør. Igen er det vigtigste egentlig bare at man ikke er syg. Selvom man i nogle tilfælde kan smitte uden at have symptomer, så er det en god rettesnor, at man tager sine forholdsregler, hvis man tror at man er syg.

Hvis man ikke har nogen symptomer og ikke føler sig syg, så er man det nok højest sandsynligt heller ikke. Derfor behøver man heller ikke være bekymret, hvis man får en gave fra sin sugardaddy, for der er med stor sandsynlighed ingen smitte med den.

Dette bør du altid gøre – corona eller ej

Selvom, at alting er vendt lidt på hovedet for tiden, så er der også nogle ting, som ikke rigtig har forandret sig, selvom landet og verden er hærget af corona. Der gælder nemlig stadig de samme regler og retningslinjer for, hvordan man er en god sugardater.

  • Giv noget af dig selv – det gør dig mere ægte og dejlig at tilbringe tid med, hvis du er ærlig og personlig
  • Hav det sjovt
  • Vær ærlig i din kommunikation
  • Opstil og afstem forventninger til jeres date
  • Overhold de aftaler som I har

Det er sjovt at sugardate

Har du endnu din første sugardate til gode, måske fordi du ikke lige helt har taget dig sammen til at sige ja, til nogle af de henvendelser, som du har modtaget eller fordi du lige oprettede en profil midt i corona krisen, så kan du godt glæde dig til at komme ordentligt i gang.

Det er nemlig både sjovt og givende at sugardate. Det e ret helt forkert billede, som langt de fleste får, når de forestiller sig hvad det vil sige at sugardate. Der er jo først og fremmest tale om at det er et ligeværdigt forhold mellem to samtykkende voksne mennesker.

det er sjovt at sugar date

Et ligeværdigt forhold mellem to voksne mennesker

Det handler derfor ikke om, at den ene har større magt eller at den ene bestemmer over den anden. man hører ofte, at det er en ældre mand, der ikke sætter pris på kvinder, der bliver sugardaddies. Sådan forholder det sig slet ikke.

I virkeligheden er det nok mere mænd, der sætter ekstra meget pris på kvinder, men som også ved, at de ikke har tiden eller lysten til at have et konventionelt forhold. Derfor kan de få selskab med en ung og smuk kvinde i et par timer eller over en længere periode.

Et forhold uden den kedelige hverdag

Forholdet kan godt være kærligt, men uden kærlighed. Noget af det helt centrale for et sugardating forhold er, at der ikke er nogen forpligtelser. Der er altså ikke nogen kæreste, som man skal tage til de kedelige familiemiddage hos.

I virkeligheden så minder de dates, som man tager på sammen med en sugardaddy eller mama på mange måder om de dates, som man har i begyndelsen af et forhold. Der hvor alting er nyt og spændende, før det bliver hverdag. Her gør man lidt ekstra ud af sig selv, fortæller om sig selv og lytter på hvad den anden part har at fortælle af spændende ting. 

Den dejlige forkælelse

Hvis du er en sugrababy eller en boytoy, så er det dig der bliver forkælet med mange dejlige gaver og overraskelser. Det skal ikke ses som en betaling for hverken din tid eller for nogle ydelser. Det er i stedet blot et udtryk for at din sugardaddy eller mama gerne vil forkæle dig.

forkælelse på sugradate

Derfor er det også et forhold, hvor begge parter både giver og tager noget. For du kan måske opnå gode råd og livet, arbejde eller lignende og til gengæld så giver du noget af din tid, hvor du kan snakke og feste med din sugradaddy eller mama.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *