Er du en sugar babe?

sugarbabe

Lær alt om sugardating og hvad en sugar babe er i dette blogindlæg. Vi kommer omkring det hele. Er du ny, når det kommer til sugardate sider og sugardating generelt, kan det være rart at få så meget information som muligt. Derfor kan du også læse, hvad er en sugar baby? Hvor vælge at blive en sugar babe og meget mere.

Sugardating kan være mange ting, og det er vigtigt, at du der går med en drøm om at blive sugar babe, overvejer hvordan du vil gribe denne type af dating an. Du bliver først en god sugar babe, når du kender dine grænser, og samtidig ved, hvad det er, du kan tilbyde.

Idet du ved, hvorfor du er en sugar baby, så kan du også bedre kommunikere det til eventuelle sugar daddies. Du kan derfor også med fordel læse med her og blive klogere på hele konceptet omkring sugardating, og hvad det kræver at være sugar babe.

Hvad er en sugar baby?

En sugar babe eller sugar baby er kvinden i et sugardating forhold. Forholdet er karakteriseret ved at være aftalt således, at der er klare linjer omkring, hvad de involverede personer giver og får. Ofte vil kvinden give sin tid og selskab. Mens manden, der ofte er ældre, giver gaver eller goder som betaling for kvindens tid.

Hvad der præcis gives som betaling, og hvad der præcis betales for, er op til de enkelte personer i et sugardating forhold. Som sugar babe er det altså også vigtigt, at du er klar over, hvad det er du ønsker at give, og hvilken betaling du ønsker at få.

Ofte handler sugardating om, at en sugar daddy søger en yngre kvinde, der giver nærvær, samtale og generelt godt selskab. Som tak for dette betaler han for middag, muligvis rejser og oplevelser eller giver gaver og andre goder til kvinden.

… Og hvad er en sugarmamma?

Du må ikke forveksle det at være sugar babe med det at være sugarmamma. Det er nemlig to forskellige ting. Det er begge betegnelser for den kvindelige person i et sugardating forhold, men de betegner samtidig hver sin rolle i forholdet.

En suger babe er som sagt den ofte yngre kvinde, der modtager gaver og andre goder som betaling for sit selskab. En sugarmamma er til gengæld den kvindelige udgave af en sugar daddy. Her er det kvinden, der er ældre, og manden der er yngre.

En sugarmamma betaler dermed for selskabet af yngre mænd ved at give middag, rejser eller gaver. Er du interesseret i at være en sugar babe, er du nok ikke i en position til at være en sugarmamma. Det kræver ofte, at du er ældre og samtidig også har en nok god økonomi til at betale for det såkaldte boytoy.

sugarmamma

Hvorfor vælge at blive en sugar babe?

Der kan være mange grunde til at vælge at blive sugar babe. For nogen er det en måde, hvorpå de får nogle nye oplevelser og møder nye mennesker. Det kan samtidig også være et eventyr, hvor du kan finde ud af, hvad du kan få ved at sugardate.

Mange kvinder bliver også tiltrukket af den frihed, de kan få gennem sugardating. Det kan både være i form af den økonomiske frihed gennem gaver og andre goder. Men det kan også være en følelsesmæssige frihed. Det kan nemlig for mange være et mere simpelt forhold, når de dater en sugar daddy.

Som sugar babe kan du stille specifikke krav og sætte grænser op for forholdet. Det er også et forhold, hvor der ikke er følelser involveret, og hvor det blot handler om at nyde hinandens selskab. Det kan være et stort plus, hvis du ikke ønsker et kompliceret forhold, hvor følelser kan komme i klemme.

Et eventyr med mange goder

En af de helt store grunde til at mange kvinder vælger at blive sugar babe, er eventyret. Mange har hørt om sugardating, og er blevet nysgerrig på den verden af luksuriøse middage, eventyrlige rejser og andre lækre gaver, som en sugar daddy kan byde på.

Som sugar babe får du mulighed for at møde nye mennesker, lære mere om hvem du selv er og få oplevelser du måske ellers aldrig ville komme i nærheden af. Det er meget forskelligt, hvad der bliver aftalt som betaling for dit selskab.

Har du bestemte krav til, hvad du vil gøre for hvad, er det selvfølgelig vigtigt, at du gør dette klart. Så kan du også undgå at spilde din tid på noget, som du ikke synes, du får nok ud af. 

Få en større frihed

Mange søger livet som sugar babe med det formål at få en større frihed. Bliver du en succesfuld sugar babe kan du leve af at tilbyde dit selskab til ældre mænd. Hvis dette lykkes, kan det give en stor frihed, idet du selv bestemmer hvor meget og hvornår du arbejder.

Samtidig vil dit arbejde også ofte bestå af at tage med til middag eller andre former for dates med din sugar daddy. Derudover har du også en følelsesmæssig frihed. Forholdet er udelukkende selskabeligt og det handler om at nyde hinandens selskab og ikke om at være forelsket og følelsesmæssigt investeret i den anden.

Et ukompliceret forhold – for det meste

Mange finder det tiltrækkende, at der er tale om at forhold med klare linjer. En succesfuld sugardating handler om at forventningsafstemme. Det vil sige, at du er klar over, hvad der forventes af dig, og det samme er din sugar daddy.

Det er først når denne forventningsafstemme mislykkes eller glemmes, at det kan gå hen og blive kompliceret. Derfor er det også vigtigt, at du tager initiativet, hvis ikke din sugar daddy gør det. Det vil altså sige, at du får kommunikeret, hvad du forventer af jeres date, og hvad betalingen er.

Når du melder klart ud, hvad du tilbyder som sugar babe, kan din potentielle date også let sige ja eller nej til dine betingelser. På denne måde er der ingen misforståelser når I begynder at sugardate.  

Find ud af om sugardating er for dig

Vi vil ikke lyve og sige, at sugardating er for alle. At være sugar babe er ikke for alle, og det er derfor vigtigt, at du overvejer det grundigt, inden du kaster dig ud i det. At være sugar babe betegnes ofte som en livsstil. Det kan derfor få stor indflydelse på din hverdag og dit liv generelt.

Er du ikke ordentligt forberedt, kan det ende med at give tilbageslag. Derfor kan du i det følgende også læse lidt om, hvad du måske skal overveje eller tænke over, inden du bliver sugar babe, eller opretter dig på en af de mange sugardate sider.

Er du for eksempel klar over, hvilke fordomme du måske kan blive mødt af, når du siger, du er sugar babe eller er på sugardate. Og hvad er det egentlig, du gerne vil have ud af at være sugar baby? Hvor lang tid ønsker du at gøre det og hvad med bagefter?

hvem kan sugardate

Er du forberedt på fordommene?

Sugardating er prostitution. En sugar babe er overfladisk. At være en sugar baby er usundt. Dette er blot nogle af de fordomme og misforståelser, du kan blive mødt af, når du fortæller folk, at du er sugar babe. Det kan være en god ide at være forberedt på disse, både så de ikke rammer så hårdt og så du ved hvad du skal svare.

Det er kun dig der vælger hvad sugardating skal betyde for dig. Du sætter selv grænserne og bestemmer derfor også hvad det at være en sugar babe er i din situation. Det er derfor vigtigt at du overvejer disse ting. Og det leder os naturligt over i vores næste afsnit.

Hvorfor vil du være en sugar babe?

For hvorfor er det, du vil være en sugar babe. Er det blot de materielle goder du søger, eller er det også nye og spændende oplevelser? Det er vigtigt at tænke over din begrundelse for dette valg, da det også hjælper dig med at sætte grænser for, hvad du vil og hvad du ikke vil.

Sugardating kan sagtens være en måde, hvorpå du udvikler dig som person, og det kan sagtens involvere, at dine grænser bliver rykket. Men det er samtidig også vigtigt, at du ikke overskrider nogle grænser. Det vil sige, gør noget, som du egentlig ikke var klar til eller havde det godt med.

At være en sugar babe skal ske på dine præmisser. Det skal gøre dig glad, og give dig det du søger. Gør det ikke det, kan det også blive svært at svare de spørgsmål og fordomme, som du kan møde.

sugardate 2020

Hvordan bliver jeg en en sugar babe?

Når du har overvejet, hvorfor du vil være sugar baby, og ikke mindst hvad du gerne vil have ud af sugardating, er det tid til at finde ud af, hvordan du kommer i gang. Hvordan bliver man sugar babe, og hvordan finder du en eller flere sugar daddies?

I dag findes der forskellige sugardating sider, hvor du kan skabe en profil, skrive hvem du er, og hvad du søger. Sådan en side er SugarBabes.dk for eksempel. Når du opretter en profil, er det vigtigt, at du bruger god tid. Det er gennem denne, at en eventuel sugardate kan se, hvem du er, og om I er et godt match.

Jo mere klar og åben du er, jo lettere er det at undgå misforståelser. Det er bedst at være helt ærlig om, hvad du søger og ikke søger, både i din profiltekst samt når du snakker med andre medlemmer på en sugardating site.

Beskriv hvem du er, og hvad du leder efter

Det er vigtigt, at du gør noget ud af din profil. Det betyder, at du bruger tid på at sætte den op, skrive din profiltekst og vælge et profilbillede. Vælg af profilbillede der selvfølgelig viser, hvor smuk du er, men som også stemmer overens med virkeligheden. Du ønsker jo heller ikke at møde en helt anden mand, end den du har set billeder af.

Din profiltekst skal ligeledes være ærlig. Skriv så du lyder som dig selv og vær samtidig åben omkring, hvem du er, og hvad du søger. Det er også altid en god ide at vise god humor eller gøre din tekst spændende og dragende.

Jo bedre du beskriver og viser hvem du er, jo større chance er der også for, at dem der kontakter dig, også er relevante matches. Vores bedste råd til at komme godt i gang med sugardating er derfor at bruge god tid på at skabe en vellignende, sjov og fængende profil på en sugardate side.

Sørg for åben kommunikation og skab en god stemning

Din profil skal vise hvem du er, men også i din kommunikation skal du være åben. Det vil sige, at du viser interesse, når du snakker med en sugar daddy. Dette gælder selvfølgelig både når I chatter eller skriver sammen, og når I er på dates.

Du viser interesse for ham ved at spørge ind til hans interesser, hans arbejde, uddannelse eller andet. Hold øjenkontakt når han fortæller, og spørg yderligere ind til det han snakker om. Det er god samtale og godt selskab som han søger, og det er også vigtigt, at du giver dette.

Derfor er det også en god ide at sørge for en god stemning og at bevare den. Det betyder også, at det frarådes at tage fat i mere svære emner. Det kan for eksempel være politik eller andre holdninger til samfundet såvel som religion. Det kan være tunge emner, som I muligvis har helt forskellige meninger om.

sugardating

Sugardating kan være det, du ønsker det skal være

Sugardating kan være mange ting, og du kan også være sugar babe på mange måder. Det er derfor vigtigt at forventningsafstemme både med dig selv og potentielle sugar daddies inden en date. Herefter ved I begge, hvordan jeres forhold fungerer.

Det kan for eksempel være, at I blot skal mødes én gang, eller er der tale om et længerevarende sugardating forhold. Og i så fald, hvor ofte skal I mødes, og er det altid på samme måde I mødes. Der er mange ting, som kan være en god ide at gennemgå med hinanden.

 

Når en aftale er lavet, er det også vigtigt, at du holder fast i den. Hvis din sugar daddy har sagt ja til det aftalte forhold, men når I så mødes, ønsker at ændre forholdet, er det vigtigt, at du holder fast i dine principper. Det er ikke meningen, at du skal føle dig presset ud i noget, du ikke er klar til eller ønsker.

Sæt grænser og stil krav som sugar babe

Et sugardating forhold fungerer bedst, når alle der er involveret ved, hvad forholdet går ud på. Det er netop det, der tiltrækker mange til at være enten sugar babe eller sugar daddy. Det er nemlig, at de kan få den gode samtale eller godt selskab uden, at det skal involvere de til tider komplicerede følelser og dramaer, som et almindeligt forhold kan medføre.

Du må derfor heller ikke være bange for at sætte grænser og stillekrav til din sugar daddy. En sugar daddy er ofte en ældre mand, der helt sikkert også vil værdsætte din åbenhed og de klare linjer, som du opstiller. Hvis ikke vil det nok heller ikke være det rette match.

Det er også okay at sige, at man er ny inden for sugardating. Det kan være, du ønsker at tage det hele i et roligt tempo, og se hvordan tingene udvikler sig. Der er ikke en perfekt opskrift på sugardating eller det at være en sugar baby. Du skal derfor opsætte dine egne opsætte dine egne regler.

Sugardating – et forhold med rene linjer

At være sugar babe eller sugar daddy handler om at blive enige om, hvordan et forhold skal være, og hvad det skal indebære. Det er kort sagt et forhold med rene linjer, hvor der er åbenhed, og hvor det ikke er meningen, at større følelser skal involveres.

Man er selvfølgelig ikke altid i fuld kontrol af sine følelser. Skulle der udvikle sig følelser fra enten din eller din sugar daddies side, kan det være forholdet skal stoppes. Hvis det er gengældt, kan det naturligvis udvikle sig til mere, men det kan ikke forventes at den anden part ønsker tage forholdet videre. Det er også okay at kræve mere i betaling, hvis forholdet bliver mere omfattende. Ønsker din sugar daddy at se dig mere, eller at du skal bruge mere tid med ham, skal du selvfølgelig også have en ’lønforhøjelse’. Det vil ofte gøre tingene mere simple, hvis du ser sugardating som et arbejde.

dating med rene linjer

Er sugardating prostitution?

Vi kan selvfølgelig ikke undgå at komme omkring en af de helt store fordomme omkring sugardating og det at være sugar babe. Nemlig at mange mener det er prostitution. Det er vigtigt at gøre klart, at der ikke er nogen andre end dig, der bestemmer, hvad du skal gøre med din sugar daddy.

Det er derfor heller ikke en forudbestemt del af sugardating, at det skal involvere sex. Det er ikke seksuelle ydelser som en sugar daddy betaler for med middag og gaver. Det er selskab, samtale og nærvær. Oplever du en sugar daddy, der regner med seksuelle ydelser, er du helt i din ret til at sige fra. Det er ikke det sugardating handler om, og du skal derfor ikke føle dig presset til noget.

Vi håber, at dette indlæg har givet dig mere information om, hvad en sugar baby eller sugar babe er, og generelt hvad sugardating kan indebære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *