Erfaring om sugardating fra en sugarbaby

sugarbaby

Jeg har længe gerne ville skrive lidt om mine tanker og overvejelser omkring det faktum, at jeg er en sugarbaby og derved sugardater. Der er mange fordomme og forestillinger, som jeg møder i min hverdag, hvor nogle e r nogenlunde rigtige og andre er helt forkerte.

Jeg forestiller mig, at andre sidder med nogle af de samme bekymringer, som jeg selv gjorde før jeg startede, hvorfor jeg gerne vil dele mine egne erfaringer med at sugardate. På den måde kan det måske hjælpe nogle kvinder og mænd til at springe ud i det.

sugarbaby

Derfor blev jeg en Sugarbaby

Mine tanker og overvejelser med sugardating startede faktisk allerede for nogle år siden. Jeg var på det tidspunkt 26 år gammel og var lige gået fra min kæreste. Jeg havde derfor brug for at der skete noget nyt i mit liv. Jeg ledte med andre ord efter nogle nye og sjove eventyr.

Jeg hørte om sugardating gennem en bekendt, der havde prøvet det, hvilket gav mig lidt blod på tanden. Hun fortalte positivt omkring det, men jeg må indrømme, at jeg stadig havde mine betænkeligheder. Nogle af de betænkeligheder som jeg blandt andet havde var, om der mon var tale om prostitution.

Fordomme omkring at være sugarbaby

Som sagt havde jeg selv mange både bekymringer, men også bare almindelige overvejelser før jeg begyndte at sugardate. Det er helt reelle følelser, og hvis du ikke har de samme eller har andre, så er det naturligvis også helt fint.     

  • Er det mon prostitution?
  • Hvor meget forlanger en sugardaddy?
  • Hvor meget får man i gaver?
  • Hvordan foregår en date mon?
  • Hvad laver man på en date med en sugardaddy?
  • Og mange mange flere

Dette er blot et lille udsnit af de overvejelser og spørgsmål, som jeg selv havde til sugardating, før jeg startede. Mange af spørgsmålene har faktisk givet sig selv løbende, men det er hvert fald godt at tænke forskellige scenarier og bekymringer igennem, før man kaster sig ud i det.

Hvad er sugardating?

Sugardating bliver bredt defineret som en ligeværdig relation mellem to voksne mennesker. Der er ingen forpligtelser, hvilket især tiltaler mange. Det er ikke meningen, at man skal udvikle følelser for hinanden, da det straks vil give forpligtelser.

Det er helt centralt, at man skal have det sjovt, når man går på en date med sin sugardaddy eller mama (hvis man har sådan én). Der er altså tale om, et sjovt og formelt forhold, hvor man får glæde af et andet menneskes selskab. Her kan man blive forkælet af sin sugardaddy, hvis der er en god kemi.

Hvad er en sugarbaby?

Der findes forskellige roller, når man sugardater. Der er den rolle, som jeg har – nemlig som en sugarbaby. Min rolle er blandt andet at skabe glæde, sjov og puste liv i den date, som jeg er på med min sugardaddy. Vi, sugarbabies, er ofte en del yngre end vores sugardaddies og den uskyldige og optimistiske ungdom, kan jeg mærke er rigtig god.

Det er også ofte en sugarbaby, som modtager vilde og flotte designer gaver. Sådan foregår det også, når jeg er afsted på en sugardate. Jeg ser det ikke som en form for betaling, men mere en form for forkælelser, hvilket jeg ved at mine sugradadies også gør.

hvad er en sugarbaby
hvad er en sugardaddy

Hvad er en sugardaddy?

Der er mange fordomme især omkring hvordan en sugardaddy er. Det er så uretfærdigt, for de er meget overdrevne og lede. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at ingen af de sugardaddies, som jeg har været på date med, har været hverken kedelige, tudsegamle eller ækle og perverse.

Men en sugardaddy er typisk en moden mand, der har travlt med hans karriere. Han har styr på sit liv, sin økonomi, men har ikke noget behov eller tid til at indgå i et konventionelt forhold med en kvinde. Han søger ofte også en mere fri og ”let” omgang med andre mennesker, hvilket vi som sugarbaby kan give.

En form for mentor

Ofte vil en sugardaddy også gerne fortælle og hvordan han har fået succes. Det handler ikke så meget om, at han er en sugardaddy, men nok mere det, at han er succesfuld og derfor gerne vil snakke om sine bedrifter. Meget ofte kan man også få gode råd af sin sugardaddy.

Han har oplevet flere ting, både i sit liv, men også på arbejdsmarkedet. Det er dejligt at have én, som man kan rådføre sig med og bruge som en form for mentor, når man er på date. Derudover er det rigtigt, at mange godt kan lide at forkæle deres sugarbaby med store og dyre gaver. Det gør de fordi de kan og har råd og lyst til det. 

Sådan startede jeg med at blive sugarbaby

Jeg havde som sagt hørt godt om at sugardate, jeg havde ingen kæreste eller andre følelsesmæssige forpligtelser, og efter jeg havde søgt rundt på nettet efter mere information omkring sugardating, så kastede jeg mig for alvor ud i det.

Jeg fandt en hjemmeside, hvor man kunne sugardate (jeg har nu en profil på sugarbabes.dk). Her oprettede jeg en profil og sætte et pænt profilbillede ind. Jeg skrev også en profiltekst, der fortalte noget om, hvem jeg var som person og hvilke interesser jeg havde.

Min indbakke var fyldt allerede efter et par timer

På det tidspunkt havde jeg aldrig prøvet at lave en profil før, heller ikke på en datingside, og det var faktisk både lidt sjovt, men også lidt mærkeligt. Det var lidt ligesom en salgstekst for mig selv. Det gik dog over al forventning og allerede et par min efter, at jeg havde oprettet den, fik jeg mine første henvendelser.

Det var så overvældende! Min indbakke blev hurtigt fyldt med både søde og flotte mænd, der gerne ville ud på en date med mig. Jeg var enormt smigret, da jeg aldrig har været den person, der fik mange tilbud eller havde datet meget for den sags skyld.

min indbakke var fuld

Det gav et selvtillidsboost uden lige

Det gav mig meget selvtillid, især efter jeg lige var gået fra min kæreste og det hele så lidt sort ud på den front. Det er vigtigt at sige, at jeg var meget bevidst om, at jeg ikke søgte en ny kæreste. Mit tidligere forhold havde været i mange år og jeg havde i den grad brug for at finde mig selv.

Jeg tøvede dog stadig lidt med at skrive tilbage til nogle af de mænd, som havde kontaktet mig. Måske fordi, at der alligevel var et stort skridt fra at have oprettet en profil, til rent faktisk at aftale en date med en sugardaddy.

Jeg fik kolde fødder og aflyste

Efter at have snakket med en veninde, så tog jeg dog mod til mig og skrev tilbage til en virkelig sød og flot mand. Vi delte en del interesser, men han var et helt andet sted i sit liv. Derfor kunne jeg kun gå efter, de værdier, som han skrev han havde.

Vi aftale allerede efter kort tid at mødes. Jeg vidste nok ikke rigtig hvad jeg gik ind til, og det endte da faktisk også med at jeg fik kolde fødder. Det var alligevel et lidt for stort skridt for mig og jeg blev bange for ikke at kunne leve op til egne og hans forventninger (uden at jeg vidste hvad de egentlig var).

Min første rigtige sugardate som sugarbaby

Efter lidt tid, så fik jeg modet tilbage og tænkte at nu skulle det altså være. Jeg gik dog lidt anderledes til værks og endte faktisk med at skrive med min første sugardaddy i næsten 14 dage, før jeg sagde ja til en date. Det betød også at vi kendte lidt mere til hinanden og det gjorde mig tryg.

Han virkede som en rigtig sød mand. Han var i start 40’erne og arbejdede som selvstændig. Han havde naturligvis hverken kone eller kæreste og ledte heller ikke efter det. Som han sagde, så havde han alt for meget at se til, til at kunne bruge den tid, som et forhold tager. Det ville han ikke byde en kæreste.

Sugardating

Han var en erfaren sugardaddy – og det var dejligt

Det var også en af grundene til, at han havde valgt at sugardate. Han havde selv benyttet sig af sugardating i en længere periode og holdt ret meget af det. Han fortalte mig, at han nød at kunne give sig fuldt ud på de dates, som han skulle på.

Det gav han en følelse af overskud, da han kunne være 100% tilstede på her date, når det ikke var noget fast, som man oplever i et parforhold. For mig var det egentlig bare rigtig dejligt, at han havde noget erfaring på sugardating området, da jeg jo selv intet havde.

Den perfekte aften

Efter at vi havde skrevet sammen om både løst og fast så aftalte vi at mødes på en lækker restaurant her i Aarhus. Jeg var enormt spændt, for det var ikke en restaurant, som jeg nogensinde havde været på før. Jeg vidste knap nok, at den lå der, nok fordi, at den var langt udover min økonomiske rådighed.

Ikke desto mindre, så skulle vi mødes der en fredag kl. 19:30. Jeg husker det stadig som var det i går. Det var en lørdag og jeg havde brugt hele dagen på at gøre mig klar. Vi havde heldigvis skrevet sammen i løbet af dagen, hvilket fik beroliget mig en del.

Jeg var så klar

Jeg havde fundet den flotteste sorte kjole, der sad stramt og fremhævede mine fortrin. Dog var den stadig elegant, da man ikke kunne tillade sig andet, taget stedet hvor vi skulle på date, i betragtning. Jeg havde også fundet et par høje flotte stiletter og sat håret og lagt en flot make-up. Jeg følte mig klar!

Da jeg ankom på restauranten, var min sugardaddy allerede kommet. Han var virkelig en flot mand og han var meget klassisk klædt. Jeg blev blæst fuldstændig bagover. Han modtog mig med et kys på kinden og et varmt kram. ´det var næsten som at være med i et eventyr.

Sikke en overraskelse

Snakken gik rigtig godt og meget afslappet. Jeg havde været bange for, om samtalen skulle gå i stå og der skulle opstå pinlig tavshed. Det gjorde der slet ikke. Da vi havde spist forretten og drukket noget vin, så hev han en lille pakke op.

Jeg blev meget overraskede, for det havde jeg slet ikke forventet. Vi havde i forvejen aftalt, at han ville give maden og at jeg ville få et beskedent beløb for aftenen, og derfor havde jeg selvfølgelig ikke regnet med mere end det.

den perfekte date

En helt fantastisk første date

Han havde købt det flotteste smykke og jeg var mildt sagt overvældet. Jeg havde aldrig fået så fin og dyr en gave før, og nu fik jeg den af en mand, som jeg stort set ikke kendte. På det tidspunkt vidste jeg, at sugardating var lige mig, hvis bare alle mænd, var som min sugardaddy.

Aftenen forløb rigtig godt. Jeg blev helt høj af de komplimenter, som han gav mig og alt var bare helt perfekt. Vi sluttede daten af med at han gav mig endnu et kys på kinden og vi aftalte at skrives ved. Det var næsten det mærkeligste ved daten – det at den bare sluttede og man skulle hjem helt alene.

Sugardating er ikke sex

Jeg havde fra start aftalt med mig selv, at jeg ikke ville dyrke sex med en sugardaddy. Det var og er ikke derfor at jeg dater, så de to ting vil jeg gerne have adskilt. Det kan også sagtens lade si gøre og til alle dem, der tror at sugardating handler om sex, så kan de godt tro om igen. Det er nemlig hvad man gør det til.

Det endte faktisk med at vi så hinanden fast i næsten et år, indtil han sagde fra. Det var et magisk år, hvor vi var på nogle vilde rejser og eventyrer. Vi fik aldrig kæreste-følelser for hinanden, men det var alligevel sørgeligt, da vores veje skiltes. Jeg endte med at få et tæt forhold til ham, og vi kendte til sidst hinanden ind og ud.

Sådan er mine erfaringer

Som du kan høre, så er jeg meget positivt stemt og er det stadig den dag i dag. Førhen datede jeg mange forskellige sugardaddies, men den dag i dag, har jeg kun nogle få faste mænd, som jeg dater. Vi har kendt hinanden længe og de behandler mig virkelig godt.

Det er en stor fornøjelse for mig at sugardate. Det er måske ikke for alle, men man kan altid sugardate på sin egen måde og opstille de regler for sig selv, som man vil. Dermed er der også meget frihed i den form for dating. Det var min korte historie, jeg håber at I kunne bruge den til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *