FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sletter jeg min profil?

Du kan slette din profil under dine
‘Kontooplysninger’. ‘Kontooplysninger’ finder du via linket på Startsiden eller ved at klikke på dit brugernavn øverst på siden. På denne side er der en “Slet”-knap.

Kan jeg vælge, at I ikke skal forny mit abonnement automatisk?

Ja! Når du er betalende medlem, kan du slå automatisk fornyelse fra under dine
‘Kontooplysninger’ .
‘Kontooplysninger’finder du via linket på Startsiden eller ved at klikke på dit brugernavn øverst på siden.

Kan jeg slippe for, at I sender mig mails?

Ja, på siden’Kontooplysninger’kan du vælge, hvilke mails du ønsker at modtage fra os.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelsesmail fra jer?

Systemet sender mailen automatisk, så snart du har oprettet dig, så den plejer at være der i løbet af få minutter. Husk at tjekke din SPAM mappe. Specielt Hotmail er slem til at smide vores mails i SPAM mappen. Hvis du ikke modtager mailen, så log ind og tjek, at du ikke har skrevet forkert i din mailadresse. Indtil din adresse er blevet bekræftet, kan du rette den under’Kontooplysninger’ .

Hvordan kan jeg ændre min emailadresse?

Du kan ændre din e-mailadresse på siden
‘Kontooplysninger’ .

Hvordan kan jeg ændre mit brugernavn?

På siden’Kontooplysninger’har du mulighed for at anmode om en ændring af dit brugernavn.

Hvordan kan jeg ændre mit password?

Du kan ændre dit password under dine
‘Kontooplysninger’.

Hvorfor skal jeg have billede på min profil for at se andres billeder?

Vi har gjort det sådan, at du skal have billede på din profil, før du kan se andres billeder som en form for beskyttelse af vores brugere, og fordi at vi synes, at det er mest fair overfor alle og sorterer de mest useriøse brugere fra. Hvis du er betalende medlem, kan du undlade profilbillede og stadig se andres billeder.

Hvor hurtigt bliver mine billeder og profiltekst godkendt?

Vi tjekker alle profiltekster og billeder manuelt og derfor kan der gå lidt tid før at billeder og profiltekst bliver godkendt. Som regel sker det indenfor en times tid, men det kan tage længere. Det tager MEGET sjældent 12 timer.

Hvorfor er mit billede blevet afvist?

Alle billeder bliver tjekket manuelt! 
De billeder som ikke overholder de retningslinjer, som kan læses på billede-uploadsiden smat under betingelser, vil blive afvist. Hvis du klikker på billedet, der er blevet afvist, kan du læse begrundelsen for afvisningen. 
Du har mulighed for at uploade et verifikationsbillede af dig selv, hvor du står med en seddel, hvor der står ”SugarBabes.dk”, samt dags dato på. Så kan vi verificere, at det er dig på dine billeder. Dine billeder vil også blive markeret med et vandmærke, så alle kan se at billedet er verificeret.


Bemærk! Vi afviser billeder, som vi kan finde online, typisk på sociale medier, såsom Facebook, LinkedIn, Instagram eller blogs og lign. Dette gør vi for at beskytte DIT privatliv!

Hvorfor er min profiltekst blevet afvist?

Vi tjekker alle profiltekster manuelt og afviser dem, som ikke overholder de retningslinjer, som kan læses på siden, hvor du skriver din profiltekst.

Sender I falske mails ud?

NEJ! Alle mails sendt ud i systemet er sendt af en anden bruger, som ønsker kontakt med dig. Vi tager i allerhøjeste grad afstand fra denne form for systemudsendte ’snyde’-mails. Vi har mange aktive medlemmer, som sender beskeder til dem, som de finder interessante.

Hvad vil der stå på mit kontoudskrift, hvis jeg køber et abonnement hos SugarBabes.dk?

På dit kontoudtog vil der stå “AL Webtech ApS”. Dette er for at være så diskret som muligt.

Jeg har oplevet fejl på SugarBabes.dk, hvad skal jeg gøre?

Skriv til support@sugarbabes.dk og en beskrivelse af problemet og helst en angivelse af, hvilken browser og browserversion du har brugt, samt hvilken enhed du har oplevet fejlen på (f.eks. PC, Mac, iPad, iPhone eller lign.)

Hvem står bag SugarBabes.dk?

Teamet bag SugarBabes.dk er 100% dansk og har base i Aarhus. Vi har mere end 10 års erfaring i internet løsninger og gør alt for at give dig en, så god oplevelse på vores site som muligt. Du kan skrive til os på support@sugarbabes.dk. Se yderligere kontaktinformationer på ‘kontakt’ siden.

Husk!

Husk at bruge din sunde fornuft, når du færdes på SugarBabes.dk (ligesom alle andre steder på internettet). Selvom vi gør alt, hvad vi kan for at tjekke profilerne, kan der være folk med dårlige intentioner. Oplys aldrig personlige oplysninger, bankoplysninger, adresse mv. til personer, som du kun har snakket med over nettet og ikke har mødt i virkeligheden og aftal altid første møde på et offentligt sted. Du kan aldrig være helt sikker på, at folk er dem, de udgiver sig for, før end du har mødt dem i virkeligheden.

Send aldrig penge til personer, som du endnu ikke har mødt i virkeligheden, uanset hvor ægte de virker! Bed aldrig om at andre skal sende penge til dig, før at de har mødtes med dig.

Dette vil være grund til udelukkelse fra SugarBabes®!