Hvad er Sugardating?

Sugardating

Der findes mange forestillinger og fordomme om sugardating. Nogen er sande, nogen er falske og andre varierer alt efter forholdet og alt efter hvem der ser på det. Der er altså ikke et endegyldigt svar på, hvordan et sugardating forhold fungerer eller hvad det er.

Det afhænger nemlig i høj grad af de personer der er involveret i forholdet. Helt ligesom ved alle andre slags forhold, både parhold, venskaber og ægteskaber. Det afhænger fuldt ud af, hvem personerne er, og hvad de indbyrdes har aftalt. Dog er der nogle gængse elementer, som typisk vil indgå i et sugardating forhold.

Vores definition af sugardating

Der er bred enighed om, at sugardating er en fælles gavnlig aftale mellem to samtykkende voksne mennesker. Der er altså ikke tale om et skadeligt forhold af den ene eller den anden art. I stedet handler det langt hen ad vejen om et forhold, der enten kan strække sig over tid eller blot over en enkelt aften.

Der er som udgangspunkt ingen følelser indblandet, når man snakker om sugardating. Der er sagt på en anden måde ”no strings attached”, hvilket er noget af det, der især virker tiltrækkende på både mænd og kvinder. Vores hverdag er ofte travl og spækket med gøremål og derfor kan det være dejligt at få selskab uden at love hinanden hverken mere eller mindre end en god aften eller dag.

Sugardating er en uformel måde at date på

Sugardating handler langt hen ad vejen om at date på en mere uformel måde, hvor der ikke er nogen følelser indblandet og hvor man ikke skylder hinanden noget. Det passer på mange måder bedre til den livsstil, som vi har tilpasset os i dag.

Når man sugardater så handler det om at have det sjovt. Hvordan man arrangerer sin date med en sugardaddy eller sugarbaby er alt efter hvad man søger. Det kan derfor både være en tur på restaurant, en tur i byen eller noget mere vildt og halssprækkende.

Betegnelser for sugardating rollerne

Du har måske hørt betegnelserne sugarbabe eller sugarbaby, og sugardaddy før. Men hvad går disse roller egentlig helt præcist ud på? Hvornår er man en sugarbaby og hvornår er man en sugardaddy?

Det er der selvfølgelig også forskellige definitioner på. Ligeledes er der fordomme og stereotypiske forestillinger, om hvordan man udfylder hver disse roller. Dog vil vi gerne komme med vores bud på, hvad rollerne går ud på, og hvordan de reelt set udfolder sig.

Den rige sugardaddy

Forholdet når man sugardater består af to parter. Den ene er typisk en mand, der har en vis formue, har en karriere og generelt et travlt liv, hvor der måske ikke er tid eller lyst til et normalt forhold. Noget af det spændende for begge parter, kan være mandens mulighed for at betale og give store gaver.

Magtforholdet kan derfor godt opfattes som ulige, men allerede på forhånd aftales der nogle regler og retningslinjer for daten eller for forholdet, som begge parter kan forholde sig til. Dermed bliver man ikke snydt, som man kan blive det i almindelige forhold, hvor følelser kan ødelægge det hele.

hvad er en sugardaddy

Hvad kan en sugardaddy?

En Sugardaddy er typisk en dannet, velhavende og stabil mand med livserfaring og penge i baglommen. Han er succesfuld og bruger meget energi på sin karriere. Derfor vil en sugardaddy ofte ikke have hverken tid eller energi til et konventionelt forhold.

Men han nyder stadig selskabet af en kvinde og en at dele livets fornøjelser med. Han er en gentleman og generøs af natur. Han får personlig gevinst af at forkæle, overraske og tage sig af sin sugarbabe. Han er venlig, høflig og omsorgsfuld og vil gerne dele sociale oplevelser med andre.

En gentleman der nyder at forkæle

Derudover er en sugardaddy typisk en charmetrold med en god portion selvtillid og er tilfreds med hans sted i livet. Det eneste der reelt set mangler er selskabet af en kvinde. Han nyder at kunne forkæle sin sugarbabe og have en at dele sine økonomiske fordele og livserfaringer med.

sugardating og corona

Derudover er og bør han være en respektfuld herre, der ved, hvordan man behandler en kvinde. Han skal sætte pris og det ydre såvel som det indre hos en sugarbabe. Det stereotypiske billede af en sugardaddy er, at han måske er en grim og gammel gris, der ikke kan få kvinder uden at lufte sin pengepung.

Økonomisk sikkerhed i en sugardaddy

Mange tror også, at alle sugardaddies skal være millionærer med et vildt jetset liv i luksus. Ingen af disse forestillinger er (nødvendigvis) rigtige. Selvom begge typer forekommer, er det dog sjældent tilfældet. En sugardaddy kan være i alle aldre og have forskellige livsstile. Dog vil en sugardaddy typisk være rimelig økonomisk sikret og stabil.

Det er altså selskabet og det sociale samvær, der typisk er og bør være det vigtigste. Hvis du som sugarbabe kan fornemme, at en potentiel daddy ikke har det rigtige mindset eller de rigtige intentioner med sugardating, bør du finde en anden.

Hvad er en Sugarbabe?

En sugarbabe, eller sugar baby, er typisk en ung og attraktiv kvinde, der oprigtigt nyder at være i selskab med en succesfuld og ældre mand. Intelligens, elegance og eventyrlyst er nogle af de vigtigste karaktertræk hos en sugarbabe.

sugarbaby

Hun er desuden ambitiøs og på udkig efter nye spændende oplevelser og muligheder for at udvide sine horisonter gennem nye livserfaringer og forbindelser. Der er altså ingen grund til at have forestillingen om at en sugarbabe er en kvinde, der lidt fortabt eller på anden måde bagud.

En sugebabe med klare forventninger

En sugarbabe bør være komfortabel med at kommunikere sine drømme, ønsker og mål til sin sugardaddy. Derudover bør hun udvise taknemmelighed overfor sin sugardaddy uden at være underdanig. En sugarbabe er nemlig en selvsikker kvinde, der står ved sine principper, grænser og personlighed.

En sugarbabe nyder at blive forkælet med eksklusive oplevelser og luksusgaver, men hun værdsætter samtidig sin uafhængighed. Hun er nemlig en kvinde, der ved hvad hun vil have og tør sige fra. Det stereotypiske billede af en sugarbabe er, at hun er en smuk, ung kvinde.

Nogle er golddiggers…

Dette vil typisk også være tilfældet, da deres sugardaddies sætter pris på deres skønhed og nyder at være i offentligt selskab med en smuk og attraktiv kvinde. Samtidig er der fordomme om, at sugarbabes er golddiggers. Nogle sugarbabes står ved denne betegnelse, mens andre tager afstand fra den.

Nogle nyder simpelthen bare at blive forkælet og være i godt selskab, uden at det kun handler om gaver og penge. Typisk vil et sugardating forhold også være overfladisk til en vis grad. Dog vil de i langt de fleste tilfælde også handle om at skabe en meningsfuld forbindelse til et andet menneske.

Den spændende dynamik

Derudover vil en sugarbabe typisk være mindre velhavende en sin sugardaddy. Det er nemlig den dynamik, der typisk er essentiel i et sugardating forhold. At sugarbaben bliver forkælet og støttet af sin sugardaddy, der nyder at kunne tage sig af sin sugarbabe.

Den unge smukke sugarbaby

Sugarbabyen har oftest helt klare forventninger og krav til sin sugardaddy, ligesom han har til hende. Det er endnu en fælles aftale, som de indgår og som begge parter er indforstået med. for mange kvinde rhandler det om flotte og dyre gaver.

Statussymboler, såsom dyre designertasker og lignende er meget populære blandt unge kvinder i dag. De kan dog være svære at købe, da de koster virkelig mange penge. Derfor kan sugardating være en god måde at komme i nærheden af de mange lækre designer ting, som man kunne ønske sig.

Forkælelse og dyre gaver

Følelsen af at blive forkælet og ”beskyttet” af en ældre flot mand kan virke meget overvældende og tilfredsstillende for nogle kvinder. Hvis man ikke ønsker en fast kæreste, men i stedet ønsker at få det bedste ud af livet, så er sugardating en oplagt mulighed.

forkælelse på sugradate

Nogle kritikere mener at forholdet mellem den unge og smukke kvinde og den ældre ringe mand kan ses som et fortidslevn, hvor manden har mere magt end kvinden. Omvendt kan man også se forholdet som en måde, hvor kvinder gør krav på at få de materiale ting, som de gerne vil have.

Hvad er en Boytoy?

Du har måske ikke før hørt om boytoys. Det er heller ikke så mærkeligt, da dette fænomen ikke er lige så udbredt som sugarbabes. Her er kønsrollerne byttet rundt. Boytoys er yngre fyre, der leder efter ældre og velhavende kvinder eller mænd. Dette er et stødt stigende fænomen i sugardating.

Betegnelsen boytoy kan måske virke nedværdigende. Og i virkeligheden er det heller ikke ret sigende overfor, hvad et boytoy egentlig er. Han er nemlig hverken en ”boy” eller et ”toy”. En boytoy i sugardating verdenen er nemlig en voksen mand, der sagtens selv kan tage sine beslutninger og altså ikke lade sig lege med, uden han selv giver samtykke til noget.

Hvad er en Sugarmama?

En sugarmama er sådan set det samme som en sugardaddy, bare en kvindelig udgave heraf. Hun er en succesfuld karrierekvinde. Hun er selvsikker og økonomisk stabil. Men hun vil typisk være en travl business woman, der ikke har tid til traditionelle forhold.

Derfor savner hun en mand, eller kvinde, hun kan dele oplevelser med. En sugarmama er en vaskeægte livsnyder, som ved hvad hun vil. Derudover er hun en kvinde, der nyder at have de traditionelle kønsroller byttet rundt. Hun nyder at forkæle sit boytoy og have den forsørgende rolle i forholdet.

Pendant til en sugardaddy

Hun er eventyrlysten, åben og livsglad. Hun elsker at udforske livet og dating verdenen sammen med sit boytoy. Nogle forveksler et boytoy og sugarmama forhold med et cub og cougar forhold. Selvom der er nogle ligheder, er det to forskellige typer forhold.

Forholdet mellem en cougar og cub er typisk udelukkende seksuelt og der er ikke nogen aftale om gensidige fordelagtige goder. Her er det udelukkende sex. Typisk er det også en engangsforestilling eller et forhold mellem faste sexpartnere.

Mere end bare sex

Mellem en sugarmama og boytoy er forholdet dybere og mere meningsfuld. Det handler nemlig om selskabet, oplevelser og fordelagtige goder for begge parter. Alderen på en cougar og sugarmama er typisk den samme, men der er altså ikke nogen regler for, hvor gammel en sugar mama må være. Hun kan sagtens være en ung kvinde, hvilket en cougar typisk ikke er.

En lighed mellem cougars og sugarmamas er dog, at de typisk har stærke personligheder og nyder at have den dominerende rolle, uden at være kontrollerende. En sugarmama vil ofte opleve at få ny energi og et personlig opløft ved at være i selskab med en ung og livlig fyr eller kvinde, der matcher hendes personlighed langt bedre end en jævnaldrende mand gør.

Dating i mange forskellige afskygninger

Mange former for dating er blevet mere og mere populært de seneste år. Vores travle hverdag og vores mange krav til en partner gør det sværere at finde den eneste ene. Det kan også være en af grundene til at sugardating er eksploderet.

Derudover så er det også blevet mere accepteret at sugardate og der dukker desuden også hele tiden flere hjemmesider op, hvor man kan møde en sugardady eller sugarbaby. Det får også flere og flere mænd og kvinder til at signe up og kaste sig ud i det at sugardate.

Derfor kan det være sjovt at sugardate

Det gensidige forhold der er mellem en sugarbaby og en sugardaddy kan føre til mange forskellige gode oplevelser. Hvor manden ofte søger én ung kvinde, som han kan agere mentopr overfor, så er det også netop sådan en mand som den unge kvinde søger.

hvad er en sugarbaby

Dermed er forholdet meget ligeværdigt, da begge giver noget af sig selv, men begge parter får også det som de er kommet efter. Udover de praktiske omstændigheder, som i virkeligheden ikke fylder særlig meget, så handler det i bund og grund om at have det sjovt.

Hvem sugerdater?

Som sagt er det blevet meget mere populært at sugardate. Det er kommet frem i forskellige medier, hvordan det er og hvem der gør det. Dog er det faktiske billede af hvem der går på sugardates meget større end det. Man vil måske blive overrasket over, hvor mange der har en drøm om at sugardate.

Det er nemlig både unge som ældre og kvinder og mænd i mange forskellige livssituationer, der signer up og prøver at sugardate. Der er altså ingen bestemte grænser for, hvem der kan få lov. Hvis man leder efter den eneste ene, så bør man dog prøve lykken et andet sted, da det ikke er det som sugardating handler om.

Hvordan sugardater man?

Når man har besluttet sig til at man kunne tænke sig at sugardate, så skal man finde en hjemmeside, som man har tillid til og som har mange aktive brugere. Det er afgørende for at man kan finde en sugardaddy eller den, som man nu søger.

Herefter opretter man en profil. Jo mere fyldestgørende den er, hvor man beskriver noget om sig selv, jo mere kan en potentiel sugardaddy eller mama også lære om en allerede inden man mødes. Dermed er der også større sandsynlighed for at man bliver inviteret ud.

Tag et godt profilbillede

Det er også vigtigt med nogle gode billeder af sig selv. Det er på ingen måde afgørende om man ser ud på en bestemt måde, men det er vigtigt at præsentere sig selv på den bedste måde. Vi har alle forskellig smag, men vi har erfaret, at med gode billeder, så kommer man langt.

Billederne skal være vellignende og sige noget om hvem man er som person. Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord og derfor er det også ofte profilbilledet, der er førstehåndsindtrykket. Det kan derfor godt betale sig at gøre lidt ekstra for at få et godt profilbillede.

Beskriv hvad du leder efter

I sin profiltekst kan man også skrive noget om hvad man søger, dermed er det lettere for alle parter, at man ved hvad man går ind til. Det kan naturligvis være svært at finde ud af, hvordan en sugardate foregår, men her kan man bare prøve sig frem.

Hvis man er forsigtig anlagt, så kan man altid bare tage det i det tempo, som passer til ens personlighed. Hvis der derimod skal mere fart på, så kan man naturligvis også gøre det. Der er enormt meget frihed i at sugardate, hvilket er meget tiltalende for mange mennesker.

Frihed

Friheden som det giver, når man sugardater er en af de mest centrale ting fortæller mange. Man skylder ikke hinanden noget udover de aftaler som man har. Det drejer sig udelukkende om at have en god aften eller date og når den er slut, så har man måske lært et andet menneske at kende.

Det kan også være at man har fået gode tips og tricks i forhold til uddannelse eller lignende. Hvis man så på samme tid har modtaget en lille taske, et par sko eller noget i den stil og måske været på en fin restaurant, så kan man da ikke sige andet end at det har været en helt perfekt date.

Se det som et eventyr

Man kan ikke forvente at man får store gaver allerede fra start. Det er oftest først hvis man har været på dates, at man kan få nogle af de lidt større og dyrere gaver, som man ofte hører at de unge sugarbabes får. Derfor bør man i begyndelsen kaste sig ud i det for at få en god aften og opleve nye ting.

sugardating på en båd

Senere hen kan man sagtens forvente at få nogle ret så vilde gaver for sit selskab. Det gælder forfor også om at have en vis tålmodighed. Også her er det godt at skrive i sin profil, hvad det er man søger, så der kan være en klar forventningsafstemning og ingen er i tvivl.

Sådan kan en date foregå

Der findes ikke en opskrift på hvordan en date kan se ud. Det afhænger nemlig fuldstændig af hvem du er og hvem du skal på date med, præcis ligesom, når du skal på en almindelig date. Men den kunne se sådan ud, at du er blevet kontaktet af en række mænd på hjemmesiden.

Herefter udvælger du og aftaler en date med den, som du er mest tiltrukket af, måske både på udseende, men også på et personligt plan. Herefter kan det være at I mødes til en drink inde i byen for derefter at tage videre på en lækker restaurant.

Hvis daten går godt, så kan det være at I skal ses igen, måske til et lignende setup, hvor der nu falder en lille gave af, fordi din sugardaddy gerne vil vise, at han sætter pris på dit selskab. Hvis det udvikler sig, så I ses mere fast, og dermed udvikle en andet form for sugradating forhold.

Hvis I begge holder af tiden sammen, så kan du også godt forvente, at få flere og større gaver, hvis du giver udtryk for det overfor din sugardaddy. Men huk dog på, at der reelt set er tale om et professionelt forhold, og derfor ikke et kærlighedsforhold.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får følelser for ham jeg sugardater?

Der kan opstå følelser, når man er sammen med et andet menneske. Jo bedre man lære hinanden at kende, jo mere giver man også af sig selv. Hvis I begge får følelser for hinanden, så er det jo bare dejligt, men hvis følelserne ikke er gengældt, så er det en træls situation.

Husk på, at hele udgangspunktet for sugardating er et forhold, hvor man ikke har følelser for hinanden, hvor man bare nyder tiden sammen, uden at love hinanden noget. Det kan i mange tilfælde være bedre at trække sig fra ”forholdet”, hvis der er kommet følelser i vejen.

Er sugardating prostitution?

Nej! Sugardating er ikke prostitution. Sugardating handler ikke om betaling for sex. Der er en afgørende og tydelig forskel, selvom kritikere vil mene det modsatte. Når du sugardater, så er der ikke et krav om, at du skal gøre hverken det ene eller det andet.

Det er et ligeværdigt forhold mellem to mennesker, der ønsker at have det sjovt. Det er blot tid som man bruger sammen med et andet menneske. Der er ikke en betaling der finder sted, hvis man får gaver, restaurantbesøg og lignende, så handler det mere om, at enten en sugardaddy eller sugarmama gerne af egen fri vilje vil forkæle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *