Kontakt os

Kontakt os

Hos SugarBabes.dk kredser vi om alle vores medlemmer. Vi er en 100% danskejet forretning, og er derfor nemme at komme i kontakt med. Vi tager naturligvis alle henvendelser seriøst, og vil gøre vores bedste for at imødekomme netop din henvendelse. 

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vores sugardating side fungerer, eller har spørgsmål til medlemskab, skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan også kigge på vores F.A.Q. side for at finde svar på vores mest stillede spørgsmål.

Et trygt og seriøst datingmiljø

Som medlem hos SugarBabes.dk kan du forvente et trygt og seriøst datingmiljø. Vi verificerer hver eneste profil manuelt, så vi kan sikre os mod falske profiler fra start af. Vi tilbyder en eksklusiv datingside, der kun er for sugardaters med seriøse og oprigtige intentioner. 

Vi har valgt at have tryghed og respekt højt på vores liste, så alle brugere får den bedste oplevelse. Er der noget, du synes mangler på vores side, eller er der andet, du har spørgsmål omkring, kan du selvfølgelig kontakte os.

Du er også velkommen til at kontakte os vedrørende vores funktioner og services. Uanset hvad, står vores team af venlige og hjælpsomme medarbejdere klar til at hjælpe dig. Din henvendelse vil derfor også blive besvaret så hurtigt som muligt.

Manual gennemgang af nye profiler

Vi gennemgår som sagt alle nye profiler manuelt. Dette gør vi for at sikre, at det hele ser rigtigt ud, og at tekst og billeder overholder vores retningslinjer. På den måde gør vi vores bedste for at sikre dig en god oplevelse på SugarBabes.dk.

Ved at bruge tid på manuel godkendelse af profiler får du en seriøs datingside. Du kan derfor være sikker på, at de profiler du matcher med, også søger det, de beskriver, og at du derfor ikke spilder din tid.

Derudover opfordrer vi alle vores brugere til at henvende sig, hvis de oplever profiler, der ikke følger vores retningslinjer. Ved at anmelde eller rapportere profiler, der mistænkes at være falske eller ikke overholder vores regler, er du med til at hjælpe os med at skabe en bedre sugardating side.  

Vi slår hårdt ned på tilfælde af falsk indhold eller adfærd, der er i strid med retningslinjerne. Dette tolereres ikke, og profilen vil blive lukket med det samme.  

Brug din sunde fornuft

Vi gør, alt hvad vi kan for sikre dig en sikker og seriøs sugardating side. Men som altid er det vigtigt, at du også bruger din sunde fornuft. Dette er altid gældende på internettet og derfor også online dating. Du kan gøre meget for at beskytte dig selv, når du dater på SugarBabes.dk.

Brug din sunde fornuft og:

  • Oplys aldrig personlige oplysninger (bankoplysninger, adresse mv.)
  • Send aldrig penge til personer du ikke har mødt
  • Mød personer du har snakket med online et offentligt sted, første gang I mødes

Hvis du husker på disse simple råd, kan du undgå eventuelle dårlige oplevelser på SugarBabes.dk og få succes med din sugardating.

Find svar på de mest stillede spørgsmål

Du har sikkert mange spørgsmål både om sugardating generelt og om dating på SugarBabes.dk. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os direkte. Men du kan helt sikkert også finde svar på mange af dine spørgsmål på vores hjemmeside.

Vores F.A.Q. side har svar på vores mest stillede spørgsmål. Her kan du altså finde svar på spørgsmål om medlemskab, oprettelse af profil og meget mere. Du er også velkommen til at læse vores blog. Her har vi spændende indlæg om sugardating, så du kan lære mere om det spændende datingfænomen, der kun bliver mere og mere populært.