Priser for brug af Sugarbabes.dk

Du får disse funktioner

Gratis bruger

Premium bruger

Se en brugers profil

Se Profil billede

Starte en chat

Anmode om at se Privat galleri

Quick Sugar

Se siden

Lave opslag
(Pris pr. opslag)

Find partner

Se profil billeder

Gør din sugardating mere seriøs

Med et betalt Premium medlemskab får du fuld adgang til SugerBabes.dk. Det er med til at sikre dig den bedste sugardating oplevelse. Uanset om du er på jagt efter en sugar daddy eller en sugar babe, er en profil på SugarBabes.dk et godt skridt på vejen.

Her kan du finde profiler, der matcher det du søger, se billeder og starte en chat. Du kan også se siden Quick Sugar og lave opslag. Der er altså gode muligheder for at komme i kontakt med de helt rigtige med et Premium medlemskab.   

Det er nemt og hurtigt at oprette, og du bestemmer selv, i hvor lang tid du vil binde dig. Ønsker du at stoppe den automatiske fornyelse af dit abonnement, kan du også nemt gøre dette under kontooplysninger.

Priser på SugerBabes.dk

På SugarBabes.dk kan du få den betalingsordning, der passer dig bedst. På den måde kan du få det bedste ud af SugarBabes.dk. Er det første gang, du skal prøve sugardating? Og vil du gerne kigge lidt rundt på siden, inden du binder dig? Så kan du selvfølgelig helt gratis oprette en profil.

Med en gratis profil kan du få en bedre fornemmelse af, hvad vi på SugerBabes.dk kan tilbyde. Herefter kan du vælge et Premium medlemskab for at få adgang til sidens mange funktioner.

Det er både hurtigt og nemt at oprette en profil, så du på ingen tid kan komme i gang med dit sugardating eventyr!

Hvad får jeg med Premium?

Med Premium får du adgang til alle de funktioner, der gør din sugardating succesfuld. Med en gratis profil er det kun muligt at kigge, men ikke at interagere med de andre medlemmer. Med et Premium medlemskab kan du altså rigtig sætte gang i din sugardating.

Du får også adgang til chat og privat galleri med et Premium medlemskab. Derudover kan du også lave opslag og se profilbilleder. På den måde kan du nemt og hurtigt finde det helt rigtige match til din sugardating. Vi opfordrer alle vores brugere til at få et Premium medlemskab, hvis de er seriøse omkring deres sugardating.

Hvilket Premium medlemskab skal jeg vælge?

Vores Premium medlemskab kan fås i forskellige bindingsperioder. Uanset hvilken bindingsperiode du vælger, får du adgang til alle de samme funktioner.

Er du i tvivl om sugardating er noget for dig, men ønsker at give det en reel chance? Så anbefaler vi et Premium medlemskab med 1 måneds varighed. Har du fundet ud af at sugardating er noget for dig, kan du helt selv vælge om du vil forlænge medlemskabet med én, tre eller seks måneder.

Husk at du sparer mere jo længere end periode du binder dig til. Vælger du et 6 måneders medlemskab koster det dig blot 59 kr. om ugen.

Har du spørgsmål om vores priser?

Er du i tvivl om, hvad du får med et Premium medlemskab, eller om du kan nøjes med en gratis profil, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os direkte via vores hjemmeside. Vi besvarer selvfølgelig din henvendelse så hurtigt som muligt.

Du kan også kigge under F.A.Q. for de mest stillede spørgsmål. Her kan du helt sikkert finde svar på nogle af dine spørgsmål omkring SugarBabes.dk og medlemskab.