Sugar daddy – Hvad er en sugar daddy?

sugar daddy

Når det kommer til verden af sugardating, er det vigtigt at have styr på de forskellige roller, herunder hvad en sugar daddy er. Er du en ældre mand, der søger en yngre kvinde til en sugardate, så er du en sugar daddy. Inden du springer ud i det, kan det anbefales, at du sætter dig ind i, hvad sådan et dating forhold indebærer.

Hvad forventes der af dig som sugar daddy, og hvad kan du forvente din sugar babe? Det er blot det mest basale. Der er mange andre ting, der kan være gode at få svar på. Derfor kan du også med fordel læse dette blogindlæg, hvis du er nysgerrig på, hvad sugardating har at byde på for dig.

At være en sugar daddy kræver nemlig noget af dig, og der kan være bestemte forventninger til, hvad du kan tilbyde. Det er derfor ikke altid så let som bare et oprette en profil på et sugardating site. Læs med her og lær mere om hvad det vil sige at være en sugar daddy, og hvordan du får det bedste ud af din sugardating oplevelse.

Sugar daddy – den ene i et sugardating forhold

En sugar daddy er selvfølgelig kun den ene del af et forhold omhandlende sugardating. Når du er på sugardate, er det en såkaldt sugar babe, du er på date med. Sugar daddies vil være en ældre mand, der har midlerne til at forkæle sin sugar babe. Det kan enten være med luksuriøse middage, forskellige ophold eller oplevelse såvel som rejser og gaver.

I bytte giver en sugar babe dig sin tid og gode selskab. Sugardating kan udfolde sig på et utal af måder, og det er optil dig og din potentielle sugar baby at finde frem til det, der fungerer for jer. Hvor tit I skal mødes, hvor I skal mødes, og hvad betalingen skal være, er helt op til jer.

Du skal vælge at blive sugar daddy, hvis du søger et ukompliceret forhold, hvor det ikke handler om store følelser og forelskelse. Men hvor du får lov til at give gaver og gode oplevelser til en kvinde, som du nyder at bruge tid sammen med.

Kan alle være en sugar daddy?

Det korte svar er nok nej. Et sugardating forhold bunder i en udveksling af materielle goder som betaling for samtale, nærvær og selskab. Det kræver derfor, at du som sugar daddy har de økonomiske midler til at betale.

En sugar baby vil ofte have flere valgmuligheder eller sugar daddies at vælge imellem, hvorfor det nogle gange også kan blive en konkurrence om, hvem der kan tilbyde de lækreste middage, fedeste rejser og meget andet.

Da det økonomiske grundlag skal være i orden, er det også ofte en ældre mand, der er sugar daddy. Kvinderne er yngre, da de ikke har familie eller mange forpligtigelser. De søger ofte et ukompliceret forhold, hvor de kan have det sjovt, møde nye mennesker og få spændende oplevelser.

kan alle være sugar daddy

Hvordan bliver jeg en god sugar daddy?

For at have succes som sugar daddy kræver det også, at du lægger noget arbejde i det. Som sugar babe vil det ofte være nemt at finde andre muligheder. Derfor er det også vigtigt, at du gør dit bedste for at holde på den sugardate, du har fundet – hvis altså du synes om hendes selskab.

At være en god sugar daddy handler selvfølgelig om at give gode gaver og andre materielle goder som passer til det din sugar babe ønsker. Men det handler også om, at du overholder aftaler, respekterer grænser, og generelt er ærlig og åben, omkring hvad du søger.

Et sugardating forhold er ikke som et almindeligt forhold. Det er ikke meningen af følelser skal involveres, hvorfor der heller ikke er nogen grund til at spille det spil, som du som erfaren mand sikkert har prøvet alt for mange gange.

Opret en god profil på sugardating site

Det første skridt til at blive en sugar daddy er at oprette en profil på en sugardating site. SugarBabes.dk er et mødested for sugar daddies og sugar babes i hele Danmark og derfor et oplagt sted at starte din søgning. Men lige meget hvilken af de forskellige sugardate sider der findes, du vælger, er din profil vigtig.

Din profil som består af profiltekst, billede og information er det førstehåndsindtryk, som dine potentielle dates får af dig. Det er altså vigtigt, at du bruger noget tid på at lave denne profil. Som det første skal du vælge et flatterende men selvfølgelig også vellignende billede til din profil.

Herefter skal du skrive en rammende profiltekst. Du må gerne lade din personlighed skinne igennem. Den skal fortælle hvem du er, hvad du kan tilbyde, og ikke mindst hvad du søger hos en sugardate. Jo mere præcis og ærlig du er, jo bedre er dine chancer for et godt match.

Vær ærlig om hvad du søger

Det der tiltrækker mange ældre mænd til sugardating er, at der er tale om et ukompliceret forhold. Du får mulighed for at nyde nogle af de fordele, der er ved et forhold men uden, at det skal kompliceres af dybe følelser. Når det kommer til en sugardate, så skylder du ikke mere, end hvad I har aftalt.

Det uforpligtende forhold kan skrues sammen, præcis som I ønsker det. Der er derfor heller ingen grund til at være vag eller upræcis, i forhold til det du søger. Du kan i stedet spare en masse tid ved at være helt ærlig. Det er der sikkert også mange sugar babes, der vil værdsætte.

Når du er åben og ærlig, har I også et bedre udgangspunkt for at blive enige om rammerne for jeres forhold. Hvad forventer du og hvad forventer hun. Et succesfuldt sugardating forhold handler ofte om, at der bliver forventningsafstemt fra starten af.

Aftal regler og betingelser for forholdet

Når du har fået kontakt til én eller flere potentielle sugardates, kan du begynde at aftale regler og betingelser for jeres forhold. Der er flere ting, som kan være vigtige at snakke igennem, inden I mødes eller fortsætter forholdet.

Om I vælger at snakke om jeres videre forhold over et sugardating site eller tager den ansigt-til-ansigt, er selvfølgelig helt op til jer. Det kan være forskelligt, hvad du som sugar daddy foretrækker, eller hvad din sugardate ønsker.

I første omgang er det vigtigt, at I får aftalt betingelserne for jeres første møde. Skal det være et engangsfornøjelse, eller er du på jagt efter et mere længerevarende sugardating forhold. Som sugar daddy er det også vigtigt, at du ved, hvilken form for betaling din sugar babe ønsker.

Overhold aftaler og respekter grænser

For at være en god sugar daddy er det selvfølgelig også vigtigt, at du er opmærksom på at overholde de aftaler, du har lavet med din sugar baby. Det betyder ikke bare, at du møder op på de aftale tidspunkter – som naturligvis er en selvfølge – men også at betaling, tid sammen og andet overholdes.

Ønsker du at ændre en eller flere aftaler, er det også vigtigt at tage denne samtale med din sugardate. Sugardating kan for mange kvinder og mænd handle om at afprøve nye grænser, men det handler sjældent om at overskride nogen grænser.

Det er altså vigtigt, at du behandler din sugar babe med respekt, og at hun selvfølgelig gør det samme mod dig. Det betyder selvfølgelig også, at grænser respekteres. Du kan som sagt på ethvert tidspunkt forespørge om at ændre reglerne for jeres forhold. Men der er selvfølgelig ingen garanti for, at din sugardate er med på den.

Hvad går sugardating ud på – for en sugar daddy?

Sugardating er et forhold, der skal være fordelagtigt for begge de involverede parter. Det vil sige, at du som sugar daddy og din kvindelige modpart skal få noget ud af jeres relation. Det er op til dig og din sugardate partner at definere præcis hvordan jeres forhold til være.

Som sugar daddy handler det ofte om, at du nyder at forkæle din date. Måske elsker du at nyde god mad i godt selskab. Eller måske vil du gerne give eksklusive gaver. Det kan også være, du ønsker at have en, der kan holde dig ved selskab på rejser. Et sugardating forhold kan være romantisk af natur, men det kan også i lige så høj grad være venskabeligt. Når du laver en sugardating profil, er det netop dette, du kan tydeliggøre. Hvad er det for en type af forhold du søger, og hvad er det du kan tilbyde.

sugardaddy

Fordele ved sugardating

Der er flere fordele ved sugardating – både for dig som sugar daddy og selvfølgelig for en sugar babe. Hvilke fordele der tiltrækker dig mest, må du gøre op med dig selv.

Hvilke fordele er der ved sugardating:

  • Et ukompliceret forhold uden følelsesmæssig involvering
  • Du kan være ærlig og åben i forhold til, hvad du søger
  • Som sugar daddy kan du forkæle din suger babe
  • Du kan nyde selskabet af en ung og smuk kvinde
  • Det handler om at have det sjovt, få nye oplevelser og socialt samvær

Præcis hvordan dynamikken i dit kommende sugardate forhold skal være, kommer an på, hvad du søger, samt hvilken sugar babe du finder. Det kan også være, du ikke ønsker et længerevarende forhold med den samme sugar baby. Men blot ønsker at være på date med en masse forskellige kvinder.

Er du i tvivl om, hvad det er du søger, er det selvfølgelig fuldt tilladt at prøve lidt af hvert. Det kan også tage noget tid, før du finder en sugar babe, som du har den helt rigtige kemi med.

Skal du på din første sugardate?

Nu har du måske fået lavet din sugardating site profil, har skrevet med flere kvinder og fået aftalt din første sugardate. Men hvad så nu. Hvordan opfører man sig på en date med en sugar babe? Hvad forventes der af dig som sugar daddy?

Du har sikkert en masse spørgsmål, og er måske også en smule nervøs. Heldigvis kan du aftale mange ting i forvejen. Det er helt i orden at spørge om betaling og generelt spørge ind til, hvad din sugardate forventer. Det er også okay at være åben og ærlig omkring, at det er din første date som sugar daddy.

Det kan også være en hjælp, hvis den sugar baby du skal på date med, har prøvet det før. Er I begge helt nye i gamet, kan der hurtigt opstå en masse tvivl og usikkerhed. I det følgende kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du debuterer som sugar daddy.

Gør noget ud af dig selv – og daten

Første indtryk er altid vigtigt. Din date har helt sikkert gjort noget ud af sig selv. Kvinder bruger ofte lang tid på at gøre sig klar fra top til bund og fra inderst til yderst. Derfor er det også vigtigt, at du viser, at du har gjort noget ud af dig selv – og daten generelt.

Det betyder, at du kommer nydeligt klædt, der selvfølgelig passer til det sted, I skal mødes, og hvem du er som person. I denne henseende kan vi også komme ind på daten. En sugar babe forventer at blive forkælet. Derfor må du også gerne gøre noget særligt ud af jeres første sugardate. Bestil bord på en lækker restaurant, sørg for at være der i god tid og tag godt imod hende, når hun ankommer.

 

Det vil helt sikkert også blive værdsat, hvis du medbringer en lille gave. Gaven skal være en overraskelse, og skal altså være udover den betaling for daten, som I har aftalt. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for god og hyggelig samtale igennem hele daten.

Forvent ikke for meget

Første gang i mødes handler det om, at I lærer hinanden lidt bedre at kende. I har sikkert skrevet sammen over et sugardating site, men det er altid noget andet, når man står ansigt-til-ansigt med en person. Første sugardate er det vigtigt at mærke efter om der er god kemi.

Har I en god samtale, finder du din date rar, venlig, sjov eller attraktiv. Sugardating handler om at du er i godt selskab, føler dig underholdt og har gode samtaler. Det er dig, der betaler for aftens begivenheder, og selskabet skal derfor være i din smag.

Nogle gange er kemien der bare ikke. Og nogle gange kan man også få opbygget nogle lidt for høje forventninger. Husk derfor også at være tålmodig. Måske skal du igennem flere dates, før du finder en sugar babe, der falder lige i din smag. At være sugar daddy kan også kræve lidt øvelse, før du føler dig helt tilpas i rollen.

Giv komplimenter

Kvinder elsker at få komplimenter, og som sugar daddy er du selvfølgelig den perfekte gentlemen. Det vil sige, at du komplimenter din sugardate, så hun føler sig værdsat og godt tilpas. Det kan faktisk være underordnet, om det er hendes kjole, hendes frisure eller hendes smil.

Et kompliment skal selvfølgelig være oprigtigt, men har du fundet den rigtige sugar babe, vil der helt sikkert også være en eller flere ting ved hende, som du helt ærligt kan komplimentere.

At give komplimenter er en del af at have en god og hyggelig aften. Sugardating handler om at have en god oplevelse sammen med et andet menneske. Derfor er den gode stemning selvfølgelig vigtigt. Er det første gang I mødes er et kompliment også altid en god måde at bryde isen og dæmpe eventuel nervøsitet.

Hold fast i jeres aftaler

Som den gode date du er, dukker du selvfølgelig op til jeres aftaler til tiden. Faktisk er det rigtig god stil, hvis du kommer i god tid. Din sugardate vil føle sig ekstra værdsat, hvis du sidder klar og venter på hende, når hun kommer.

Derudover er det naturligvis vigtigt, at du overholder jeres generelle aftaler for jeres sugardating forhold. Har I bestemte aftaler omkring betaling i form af hvilke gaver eller andre materielle goder, skal du som sugar daddy selvfølgelig holde dig til dette.

Du kan ligeledes sørge for at holde din sugar babe op på jeres aftaler. Betingelserne for jeres forhold kan ændre sig over tid, men det er essentielt, at det bliver gjort, så I begge er enige om det. Skal I for eksempel se mere eller mindre til hinanden? Skal betalingen stige? Skal I kun ses til middag, eller skal I på rejser sammen?

Er du klar til at være sugar daddy?

Sugardating handler om et forhold, der er fordelagtigt for begge parter. Som sugar daddy skal du derfor også være forberedt på det, der forventes og kræves af dig i forholdet. Det kan selvfølgelig variere meget fra sugarbabe til sugarbabe, hvad de ønsker. Men det er derfor også vigtigt, at du overvejer om du er klar til at være sugar daddy.

Derudover kan du også overveje, hvad det er, du gerne vil have ud af sugardating. Hvad er det, du søger? Og hvad er du villig til at betale for det? At overveje disse ting, inden du springer ud i sugardating, kan være med til at etablere nogle grænser for dig selv.

Med dette indlæg har du forhåbentlig fået svar på nogle af de spørgsmål, du havde om sugardating og det at være en sugar daddy. Nu er du hvert fald klædt bedre på til at udforske markedet med sugarbabes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *