Sugardate – Den nye form for dating

sugardate

En sugardate eller sugardating har i de senere år været meget oppe medierne med jævne mellemrum. Det er efterhånden noget de fleste danskere ved, hvad er? Men ved du også hvordan en sugardate helt præcis forgår? Og hvorfor er det, denne form for dating ser ud til at blive mere og mere populær.

Det og meget mere vil du kunne læse om i dette blogindlæg omhandlende fænomenet sugardating. Som en sugardating site er vi selvfølgelig interesseret i at udbrede budskabet om, hvad en sugardate går ud på, og hvad du som kvinde eller mand kan få ud af at sugardate. Derudover vil du også kunne få en gennemgang af de forskellige sugardate roller der findes.

Men først starter ved fænomenet sugardating. Det er nemlig en ny form for dating, der bringer mange muligheder med sig. Læs med og bliv klogere på hvad sugardating er, og om det muligvis er noget for dig. Uanset om du er ung mand eller kvinde, eller om du er ældre og mere økonomisk stabil, er der noget for dig, når det kommer til sugardating.

En form for dating der giver frihed

En af de helt store grunde til, at det at sugardate er blevet mere udbredt i Danmark såvel som resten af verden, er den frihed, denne form for dating giver. Vi har et utal af muligheder i nutidens samfund. Uanset om det vedrører dine muligheder for uddannelse og job, eller hvad du skal se fredag aften. Det samme gælder også dating.

Vi har Tinder, en masse online datingsider og mulighed for at gå ud i byen og finde præcis dem vi ønsker at date. Men nogle gange er de mange muligheder også lidt overvældende. Med sugardating tager du magten tilbage over de mange valg, og sætter bestemte krav op omkring dit forhold.

Det er en form for dating, der ikke opfordrer til følelsesmæssig investering eller andre forpligtelser. Derfor kan du også let komme og gå i en relation omkring at sugardate. Det giver mange en stor følelse af frihed, der også kan gøre valget nemmere. Det er jo ikke for altid, og du kan også altid skifte mening.

Dæk dine behov uden forpligtelser

Et sugardate forhold er uden forpligtelser. Det er en uformel datingform, hvor du ikke skylder den anden person andet end det, der er blevet aftalt på forhånd. Mange sammenligner sugardating med en forretningsaftale.

Det tiltrækker mange af nutidens mænd og kvinder, der måske er kørt træt i de mange komplicerede forhold, hvor uskrevne regler og dybe følelser ofte fører til mere besvær end glæde. At være på en sugardate skal være sjovt, nyt og spændende.

Hvis daten ikke lever op til dine forventninger, er der ingen skam i at slutte forholdet. Det handler selvfølgelig stadig om at behandle den anden med respekt. Det betyder, at man afslutter forholdet på en ordentlig måde. Dette burde dog heller ikke være yderligere kompliceret, da der ikke er tale om en følelsesmæssig investering.

dæk dine behov med sugardate

Skab din egen sugardate oplevelse

Den store tiltrækningskraft ved at sugardate er også den konkrete måde, du kan opstille en date på. At sugardate handler ofte om at være helt ærlig og åben omkring, hvad det er du søger, og måske også hvad du ikke søger. Det er som udgangspunkt indforstået, at følelser ikke skal være involveret, når det kommer til sugardating.

Det betyder også, at du er fri til at date andre, at du kan stoppe forholdet, når du ønsker det, og generelt kan opstille præcis de præmisser, som du ønsker for jeres aftaler. Den anden kan herefter sige fra eller til.

Alt efter hvilken rolle du indtager i en sugardating relation, er det selvfølgelig forskelligt, hvad du kan tilbyde og få. Din alder og økonomiske status har ligeledes indflydelse på, hvilken rolle du har i et sugardate forhold.

Få det ud af det du ønsker

Når du sugardater kan du få det ud af det, som du ønsker. Det vil sige, at du kan opstille bestemte krav eller ønsker til din kommende sugardating partner. Som sugar babe kan det være, du har et særligt økonomisk mål, du gerne vil opnå. Det er altså, hvis det er udelukkende for pengene, at du går på sugardate.

Det kan også være, du gerne vil rejse eller opleve bestemte ting. Det kan du med fordel melde ud, når du møder en potentiel sugar daddy. En sugar daddy kan ligeledes have bestemte forventninger til jeres sugardating forhold.

Der er ingen grund til at være vag eller undgå at melde ud direkte, hvad det er du søger og ønsker at få ud af din sugardating relation. Det er nemlig en af de helt store fordele ved denne form for dating. Du kan være helt ærlig og åben. Der er ingen grund til at danse om den varme grød og spilde din tid såvel som energi.

sugardating og corona

En sugardate – de forskellige roller

Hvad du kan få ud af sugardating, kommer meget an på, hvilken rolle du indtager. Og hvilken rolle du kan indtage, kommer an på hvem du er, og hvad din livssituation er. Derfor kan du også læse mere om hvilke forskellige roller, der er inden for verden af sugardates.

Det er vigtigt at have styr på, hvad der kan forventes af dig, alt efter om du er en sugardaddy eller en sugarboy. Hvordan forholdet bygges op omkring de forskellige roller, er selvfølgelig meget forskelligt. Vores betegnelse af de forskellige roller er naturligvis gennemsnitlige, og kan variere ude i den virkelige verden.

Det er dog stadig vigtigt at kende til dem, og vide hvad de grundlæggende indebærer. På den måde kan du undgå en masse misforståelser eller uindfriede forventninger. Du vil også let kunne se, hvilken rolle på en sugardate du passer ind i. Det vil ofte give sig selv, alt efter hvem du er, og hvor du er henne i livet.

En sugar daddy – manden der har styr på økonomien

Inden for sugerdating er kombinationen af den mandlige sugar daddy og den kvindelige sugar babe nok den mest udbredte. En sugar daddy er typisk en ældre mand, der har styr på økonomien, og altså et råderum der lader ham forkæle sin date.

Ofte er det også en mand, der har travlt med andre ting i livet, og derfor ikke ønsker, at de forpligtelser og dramaer som et normalt forhold kan medføre. Han nyder i stedet at kunne dele sine finansielle goder med en smuk og ung kvinde, der til gengæld giver ham godt selskab, nærvær og sociale oplevelser. 

Om betalingen for en sugardate er gaver, middag, rejser eller kontanter kan variere. Nogle foretrækker det ene frem for det andet, men også det kan komme an på forholdet og skifte fra date til date.

En sugar babe – kvinden der vil forkæles

En sugarbabe er ofte en kvinde, der ved, hvad hun vil have – og som ikke er bange for at bede om det. En sugar babe er en kvinde, der er yngre end sin sugar daddy, og som nyder selskabet af en moden, erfaren og succesfuld mand.

Det er også en kvinde, der elsker de finere ting her i livet. Som sugar baby kan du gå ud og spise på eksklusive restauranter, få luksuriøse gaver og opleve eksotiske rejser. Alt sammen givet af din sugar daddy. Som sugar babe kan du nyde alle de fordele ved at date en ældre og velhavende mand uden de medfølgende forpligtelser.

Du kan som kvinde derfor nyde din frihed til at gøre, som det passer dig. Det er for mange kvinder den perfekte løsning, når de ønsker at date, og få de mange goder der kan følge med her, men samtidig ikke ønsker at binde sig med en fast kæreste.

sugarmamma - en anden form for dating

En sugarmamma – den kvindelige sugar daddy  

Selvom den forsørgende rolle ofte spilles af en mand og dermed en sugar daddy, så findes der naturligvis også kvinder, der elsker at forkæle en smuk ung mand. Disse kvinder får betegnelsen sugarmamma. En sugarmamma vil ofte have mange af de samme kvaliteter som en sugar daddy.

Det betyder, at hun er en ældre kvinde, der er økonomisk stabil, og generelt har styr på hvad hun ønsker. Den gode økonomi vil som oftest være skabt af et travlt karriereliv, der samtidig ikke giver meget tid og overskud til mere traditionelle forhold.

I et forhold med en sugarmamma er de traditionelle kønsrolle byttet rundt. Her er det kvinden, der forsørger, mens den yngre mand er den, der tilbyder sit gode selskab.

hvordan bliver jeg et boytoy

En sugarboy – den mandlige sugar baby

En sugarmamma skal selvfølgelig have en sugarboy, som de kan forkæle. En sugarboy er derfor den mandlige udgave af en sugar baby. Dette er dog ikke en lige så udbredt konstellation inden for sugardating. Dette er nemlig yngre mænd, der søger en ældre og velhavende kvinde.

Man kan dog se, at der er ved at ske en ændring, og at der kommer flere sugarboys og sugarmammas på sugardate sider. Det kommer nok også i forbindelse med, at der er flere kvinder inden for de ledende topposter, hvor de nu sidder med magt og penge.

De forskellige betegnelser inden for sugardating kan selvfølgelig sammensættes på kryds og tværs, og forholdet kan derfor også se ud på mange måder.

Hvem er sugardating for?

Når vi nu har gennemgået de forskellige betegnelser og roller, der findes inden for sugardating, kan du sikkert hurtigt finde ud af, hvilken du bedst passer ind i. Det vil ofte give sig selv i forhold til dit køn, alder og generelle livssituation. Sidstnævnte gør derfor også, at sugardating måske ikke er aktuelt eller passende for alle.

Udover det rent praktiske er det selvfølgelig også vigtigt, at du overvejer, hvorfor du vil på en sugardate, og hvad du ønsker at få ud af det. Hvad du kan få ud af det afhænger naturligvis igen af, hvilken rolle du indtager i forholdet. Men derudover er der meget, der kan diskuteres og aftales mellem dig og din sugardate.

Man kan derfor sige, at sugardating er for alle dem, der kan se sig selv i en af de fire rollebetegnelser, samt har overvejet, hvad en sugardate kan være og gøre for dem. Derudover kan du også med fordel tænke lidt over, hvor dine grænser går til.

Er du blevet nysgerrig på en sugardate?

Måske er du blevet lidt mere nysgerrig på en sugardate, efter du har læst dette indlæg. Du ved hvert fald det vigtigste omkring denne form for dating nu. Og det giver også dig det bedste udgangspunkt, når det kommer til verden af sugardating.

Det er nemlig en form for dating, hvor det godt kan betale sig at være forberedt. Jo mere du ved om hvad du vil have, og hvad du kan tilbyde, jo nemmere er det også at finde den helt rigtige partner. Det er samtidig også en god idé at være klar over, hvad du som enten sugar daddy, sugar babe, sugarmamma eller sugarboy kan tilbyde.

sugardate 2020

Når du har gjort dit research arbejde, og føler dig klar til at prøve en sugardate, så er det på tide at få lavet en profil på en sugardating site. Herefter kan du matche og chatte med den type af partner, som du søger. SugerBabes.dk er en af de mange sugardate sider, der findes, og som matcher sugar babes med sugar daddies og andre sugardating par.

SugarBabes.dk – Det perfekte sugardating site

SugarBabes.dk er det perfekte sugardating site for dig, der skal i gang med dit eget sugardating eventyr. Du kan finde den sugardate, der matcher lige præcis dine ønsker. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at lave en profil og være præcis i din søgning.

Derfor har du også flere filtreringsmuligheder, der gør, at du kan finde frem til de helt rigtige profiler for dig. På denne måde kan du også være sikker på en god og brugervenlig oplevelse, når du besøger vores hjemmeside – også uanset hvilken enhed du bruger.

Det er selvfølgelig helt gratis at oprette en profil på sugerbabes, men skal du have fuld adgang til alle funktioner, opfordrer vi dig til at betale for et medlemskab. Her har vi naturligvis forskellige betalingsmuligheder, så du kan finde det medlemskab der passer bedst til dig og dine ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *