Hvad er en sugarmamma?

sugarmamma

Er du en sugarmamma eller søger du en? I og med at sugardating er blevet mere og mere udbredt findes denne form for dating også i flere konstellationer. Derfor kan du i dag også finde en sugarmamma – altså den kvindelige pendant til en sugar daddy.

Her er det kvinden, der har pengepungen i orden, og som nyder at forkæle ofte yngre og mandlige partnere, der går under navnet boytoy eller sugarboy. Det er altså ofte den samme form for forhold, som du ville se mellem en sugar daddy og hans sugar baby – bare med omvendt køn.

Sugarmamma – Drømmer du om at forkæle din partner?

I dette blogindlæg kan du lære alt, hvad der er værd at vide om en sugarmamma. Måske er du en kvinde, der har drømme om at blive den, der forkæler og passer på din partner. Eller måske er du en ung mand, der søger en moden kvinde, der kan tage sig af det med både gaver, gode middage og spændende oplevelser.

Uanset hvad kan du læse med her og bliver klogere på hele fænomenet sugardating, såvel som hvad en sugarmamma er.

sugarmamma - en anden form for dating

Sugarmamma – En anden form for sugardating

En sugarmamma er en kvinde, der indtager den rolle, som flere nok kender som en sugar daddy. Det vil altså sige, at kvinden er den økonomisk stabile part i forholdet, der betaler for en sugarboys selskab. Betalingen kan forgå, ligesom det er tilfældet mellem en sugar daddy og sugar babe.

Det betyder, at det kan være gennem luksuriøse middage, eksklusive gaver, rejser eller andre oplevelser. Der kan selvfølgelig også være tale om en kontant betaling. Som ved alle aspekter af et sugardate forhold, er det noget, der aftales mellem de to involverede parter.

Sugardating er en meget varieret form for dating. Forholdet kan udspille sig, præcis som du og din partner ønsker det. Nogle søger mange sugardates med flere forskellige boytoys, mens andre foretrækker at have en fast sugarboy, som de udviklet af sugardating forhold til.

De traditionelle roller byttes

Sugardating med en sugarmamma er alligevel en anden form for sugardate end den mest udbredte form med en sugar daddy og en suger babe. Her er det nemlig byttet om på de traditionelle roller. Udbredelsen af denne type af sugardating kommer derfor også som en naturlig udvikling, idet flere og flere kvinder indtager større og ledende funktioner på arbejdsmarkedet, bliver økonomiske uafhængige og søger en traditionel mandlige rolle i et forhold som den forsøgende part.

En sugarmamma er derfor en kvinde, der ønsker at forkæle sin sugarboy, betale for middage og oplevelser. Det er samtidig også ofte en kvinde, der ikke prioriterer det romantiske forhold, men fokuserer på karrieren. Derfor er sugardating også en effektiv datingform, der lader hende styre alle aspekter af forholdet.

Et sugardating forhold er som udgangspunkt uforpligtende. Det vil sige, at forholdets natur aftales mellem sugarmamma og boytoy, hvorefter det kan afbrydes af begge parter. Der er altså ikke tale om et forhold, der bunder i godt selskab for betaling og ikke dybe følelser.

Den kvindelige sugar daddy

Man beskriver ofte en sugarmamma som den kvindelige udgave af en sugar daddy. Det er også en meget god beskrivelse. Ofte er betegnelsen sugar daddy mere kendt, da det også er en rolle, der stemmer mere overens med vores traditionelle forståelse af kønsrollerne i et forhold.

Et forhold mellem en sugar daddy og en sugar babe tegner linjerne op mellem den traditionelle mandlige forsørgerrolle og den kvindelige rolle som den, der bliver passet på og vartet op. Et forhold mellem en sugarmamma og en sugarboy gør præcis det modsatte og er derfor også en meget moderne version af sugardating,

Hvor man nok kan sige, at det at have en sugar daddy har været et udbredt fænomen i århundreder, har en sugarmamma været et mere sjældent syn. Det er heldigvis ved at ændre sig, så succesfulde kvinder også kan få godt selskab af en ung og flot mand.

sugarmamma - den kvindelige sugardady

Er der forskel på en sugarmamma og en cougar?

En sugarmamma bliver ofte forvekslet med en cougar og omvendt. De to roller kan da også have nogle ligheder, men der er altså også forskelle, der kan være gode at have for øje. Generelt gælder det om at have styr på sine roller, når det kommer til sugardating.

Det er nemlig med til at sikre, at du ved, hvad der forventes af dig, og at du samtidig også kan have klare forventninger til din partner. En cougar betegner en ældre kvinde, der dater yngre mænd. Der er ikke nødvendigvis tale om en særlig økonomisk stabil kvinde.

En sugarmamma vil typisk også være ældre end sit boytoy, men det handler faktisk ikke så meget om aldersforskellen. Her er det mere den finansielle forskel, der betyder noget. Da en sugardate med en sugarmamma går ud på, at du som ung mand bliver betalt for dit selskab, er det vigtigt, at en sugarmamma har den økonomiske stabilitet, det kræver at have sådan et forhold.

Sugardating for unge mænd

Ligesom rollerne har ændret og udviklet sig for kvinderne, er det samme selvfølgelig også gældende for mændene. Derfor er det heller ikke kun kvinder, der kan blive betalt for deres gode selskab. I dag er der også efterspørgsel på unge mænd, der kan lide selskabet af modne kvinder og blive betalt deres tid.

Disse mænd går under betegnelsen sugarboy eller boytoy. Uanset hvad du kalder dem, så har de meget den samme rolle, som du måske kender det fra en sugar babe. Med udbredelsen af sugarboys er det altså også muligt for unge mænd at gå på sugardate.

Mænd skal ikke længere være oppe i alderen og økonomisk uafhængig for, at de kan nyde fordelene ved sugardating. Er du interesseret i at være en sugarboy så læs med her, og lær mere om hvad du kan få ud af at være et boytoy.

Hvad er en sugarboy?

En sugarboy er en ung mand, der dater en sugarmamma eller en sugar daddy. Det er altså den mandlige pendant til en sugar babe eller sugar baby. Det betyder også, at det er en ofte yngre mand, der leder efter en ny og spændende måde at tjene penge på.

Han sælger derfor også sin tid og gode selskab. En sugarmamma betaler derfor i form af kontanter, gaver og rejser. Et forhold mellem en sugarmamma og en sugarboy kan være meget forskelligt. Det kan aftales, præcis hvor tit de skal mødes og på hvilke præmisser.

Overvejer du at blive sugarboy er det derfor også vigtigt, at du tænker over, hvor meget tid du vil bruge på det, hvad du vil tilbyde og ikke mindst hvad du ønsker at få for din tid og selskab.

Hvad søger en sugarmamma?

Det kan være meget forskelligt, hvad en sugarmamma ønsker. Hvilken form for selskab, hvor tit og i hvor langt tid kan variere meget fra forhold til forhold. Et sugardating forhold kan se ud på mange forskellige måder, og det er op til de involverede parter at aftale hvilke præmisser og betingelser, der skal være for forholdet.

Dette er selvfølgelig oplagt at gøre sig klar, inden du tager kontakt til en eventuel sugarboy. Når du ved, hvad du vil have, kan du også lettere finde det perfekte match, der kan give dig dette. Som sugarmamma er du i din ret til at bede efter lige præcis det du søger.

Det er selvfølgelig også fuldt tilladt for en sugarboy at sige nej tak. Men det hele bliver lidt nemmere, hvis du er åben og ærlig omkring hvad det er du søger efter. Et sugardating forhold kan aftales meget præcist, og det er faktisk vigtigt at forventningsafstemme med din eventuelle sugardate, inden forholdet fortsætter.

hvad søger en sugarmamma

Boytoy eller sugarboy?

Er der egentlig forskel på om man søger et boytoy eller en sugarboy? De to betegnelser dækker faktisk den samme ting, og det er helt op til dig, hvordan du betegner det du søger. Det er som sagt vigtigt, at du ikke bare siger, at du søger en sugarboy eller boytoy, men også beskriver hvilket form for sugardate forhold.

Om man foretrækker den ene betegnelse frem for den anden, er ofte en smagssag. Nogle mener dog også, at et boytoy er et forhold, der er mere seksuel af natur. Men bare fordi du kalder det den ene eller anden ting, bestemmer det jo ikke, hvad jeres forhold skal gå ud på.

Pointen er altså, at det faktisk ikke er så vigtigt, hvad du kalder din partner, eller det du søger. Det vigtigste er, at du er åben omkring, hvad det er du ønsker at få ud af en sugardate.

Forholdet mellem sugarmamma og boytoy

Et forhold mellem en sugarmamma og et boytoy kan se ud på mange måder. Der er lige så mange fordomme om denne type af sugardating, som der er af den mere traditionelle konstellation mellem en sugar daddy og en sugar baby. Måske kan der faktisk være endnu flere fordomme, da denne form for forhold er mere utraditionelt.

Det er altså også vigtigt, at du er forberedt på nogle af de spørgsmål og forudfattede meninger, som andre mennesker kan have om sugardating generelt. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du ønsker at være åben omkring dine sugardates, eller vil holde det hemmeligt for andre.

De mange muligheder der er for både mænd og kvinder i dag inden for sugardating, gør dog også, at det bliver mere udbredt og almindeligt kendt. Man kan derfor også håbe, at det med tiden vil afmystificere hele konceptet og fjerne nogle af de misforståelser, der i dag florerer.

Et dybere forhold?

Der er ikke noget, der skulle tyde på, at et forhold mellem en sugarmamma og en sugarboy er dybere eller mere følelsesmæssigt end andre sugardate forhold. Den kvindelige modpart til sugar daddies kan være lige så følelsesmæssigt distanceret, og ønske et udelukkende venskabelige selskab, ligesom deres mandlige pendant.

Selvom sugardating som udgangspunkt er et uforpligtende forhold uden nogen større følelsesmæssig indblanding, kan vi jo ikke altid kontrollere vores følelser. Derfor kan der opstå romantiske og dybe følelser i et sugardating forhold. Er følelserne gengældt kan det naturligvis udvikle sig til et skønt forhold, hvor det ikke længere handler om at betale for den andens tid.

dybere forhold

Men ofte vil det betyde, at den ene eller den anden afbryder forholdet, hvis der opstår følelser. Det kan også være smart. Meningen med sugardating er nemlig at have en ukompliceret forhold, hvor du ikke har alle de forpligtelser, der normalt er forbundet med et mere konventionelt forhold.

Sugardating i mange afskygninger

Som du kan se med dette indlæg om sugarmammas og sugarboys, findes sugardating i mange afskygninger. Det betyder også, at der findes en form for sugardating for dig. At sugardate kan gøres på et utal af måder, og der findes ikke nogen, der er mere rigtig eller forkert end den anden.

Det vigtigste er, at du finder en måde, der gør dig glad, og som giver dig det du søger – uanset hvilken rolle du passer ind i. Der er mange måder at være sugarmamma på og det samme gælder selvfølgelig for at være sugarboy eller sugarbabe.

Er du interesseret i at kaste dig ud i verden af sugardating, kan du starte med at finde en af de mange sugardate sider, der findes. På SugarBabes.dk kan du oprette en profil, og se hvilke matches du kan finde.

Find det du søger på SugerBabes.dk

Du kan med fordel vælge at starte dit sugardating eventyr på SugarBabes.dk. Vi giver dig en nem, praktisk og overskuelig måde, hvorpå du kan finde dit sugardate match. Uanset om du søger en sugarmamma, en sugarboy, en sugar daddy eller en sugarbabe, kan du finde ham eller hende lige her.

Når du opretter en profil, kan du nemt tjekke af, hvad det er du søger og ikke mindst fortælle, om hvem du er, og hvad du kan tilbyde. Derudover kan du gøre brug af vores smarte filtre til at finde de profiler, der er perfekte til dig.

Vi er en side for dig, der er seriøs i din søgning efter en sugardate, og gennemgår derfor også jævnligt vores profiler. På den måde kan vi slette useriøse, falske eller inaktive profiler. Så er du fri for at spilde din tid på nogen, der ikke er ude efter seriøs sugardating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *